Sandra N. - Ballerina (videoclip nou)
2015-03-18 14:01:05

Sandra N. revine cu o atitudine mai matură, mai sexy și mai misterioasă: “Ballerina” promite să fie cel mai îndrăzneț single și cel mai catchy de până acum!

Single-ul “Ballerina” a fost compus de Adrian Sînă alături de Sandra N. care a scris și versurile. Aranjamentul a fost realizat de DJ Ackym și Orosz-Pal Jozsef în studiourile Premium Artist. Regia videoclipului este semnată de Alex Ceaușu iar filmările au avut loc într-o hală industrială unde artista și colegele ei dansatoare arată tot ce au mai bun.

“Filmările au durat 12 ore, timp în care ne-am confruntat cu temperaturi destul de scăzute. Atmosfera a fost însă atât de frumoasă și destinsă încât am uitat de frig și am lucrat cu cea mai mare plăcere. Sandra a fost minunată, întotdeauna se simte bine pe platourile de filmare și asta se poate vedea și în rezultatul final”, a declarat Alex Ceaușu, regizorul videoclipului.

Ce părere aveți despre noul single al frumoasei blonde, Sandra N.? Credeți că va fi hit? Vă las să trageți singuri concluziile!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *