Saptamana incepe cu muzica noua. Top 8 piese pentru un road trip de neuitat
2022-10-17 17:19:41

Săptămâna începe cu multă energie pozitivă prin intermediul a șapte piese fresh, venite de peste mări și țări, direct din portofoliul artiștilor Kontor. Cu o vitalitate specifică, dar și cu o capacitate înnăscută de a spune povești, artiștii din această săptămână ne duc pe drumuri pe care n-am mai fost.

TROYMER lansează „Pretty”, o piesă plină de emoție, care transmite stări puternice prin fiecare vers, în timp ce reușește, prin fiecare vibrație, să te invite la dans.

„High On Life” este o piesă care a reușit deja să capteze atenția publicului, în varianta ei originală, așa că un remix este mai mult decât bine venit, pentru a simți din nou o energie care nu permite îngrijorărilor să se instaleze.

Stev Dive lansează „Like Nobody”, o piesă care pare adusă dintr-o altă galaxie și care complimentează fiecare vers prin ritmuri care-l îmbrățișează.

Neptunica este deja o prezență cu care ne-am obișnuit, având în vedere fiecare lansare fresh cu care ne încântă. „Under The Night” reușește să transforme fiecare seară într-una plină de dans.

Aexcit și INFINITY formează o echipă de excepție pentru piesa „Don’t Even Think About It”, care aduce un sound plin de noutate și care, totuși, reușește să aducă și un val de nostalgie.

Zsá Zsá, o artistă cu un stil inconfundabil, lansează „Your Brother”, o piesă cu un umor specific, care va reuși să îți ridice moralul, fără dar și poate.

Avany lansează „No Games”, o piesă care pune pauză scuzelor și invită la acțiune. Cu un sound vibrant și versuri puternice, „No Games” este o piesă care merită să își găsească locul în playlisturile noastre.

Dennmak și DICLA își unesc forțele pentru „Smooth Operator”, o piesă care te poate duce cu gândul la hitul semnat de Sade, în 1984, dar care, în realitate, este departe de orice posibilă asemănare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *