Sara James a lansat Hula Hoop
2023-04-22 10:32:57

Sara James a lansat “Hula Hoop”. După succesul recent al single-ului „Bloodline” (23 de NMF-uri și peste 1,3 milioane de stream-uri pe Spotify), Sara James le oferă fanilor săi încă o piesă de succes, „Hula Hoop” o explozia perfectă de energie pentru o primăvară însorită.

„Hula Hoop” este al doilea single co-scris de Sara, de data aceasta în colaborare cu Taneisha Jackson și Lewis Gardiner – compozitori / producători britanici care au lucrat anterior cu Pharrell Williams, Megan Thee Stallion și Doja Cat. În ciuda sentimentului pozitiv și energic al cântecului, inspirația din spatele versurilor a fost, de fapt, lupta Sarei cu gelozia și presiunea pe care o experimentează uneori din cauza vieții sale rapide și a popularității în creștere.

„Această melodie este ca un impuls maxim de energie! M-am distrat atât de mult creând-o împreună cu Taneisha și Lewis și chiar abia așteptam să o lansez. De fiecare dată când ascult „Hula Hoop” trebuie să mă ridic și să dansez, iar asta îmi place cel mai mult la această melodie. Deși versurile sunt despre gelozie și necazuri prin care trebuie să trec uneori cu colegii mei, mi-am dorit ca melodia să fie puternică, dar și să exprime o energie pozitivă. Vara vine în sfârșit și, pe măsură ce începem să primim puțină lumină solară și căldură, vreau ca toată lumea să se bucure de viață și să danseze, indiferent de ceea ce vor face sau spun oamenii!” – a spus Sara despre noul ei single. „Hula Hoop” ce face parte de pe albumul de debut al Sarei, si se va lansa la finalul anului.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *