Sara James si Berre lanseaza single-ul "Blue"
2024-02-26 17:51:54

Sara James, cea mai interesantă tânără artistă din Polonia, cu o carieră impresionantă și recunoaștere internațională în continuă creștere, colaboreaza cu Berre pentru melodia “Blue”.

În 2023, Sara a primit premiul Fryderyk drept „Debutul anului” (cel mai important premiu muzical polonez).

Lansarea „Blue” este prima cooperare simultană cu alți doi artiști internaționali (Berre și LOVA). Single-ul a fost scris împreună cu compozitorul și producătorul american John Samuel.

Cea mai recenta melodie, „Brighter Day”, cu artistul ceh Ben Cristovao (în prezent la 5 milioane de streamuri pe Spotify) a fost premiata pentru cea mai bună melodie la Evropa 2 Music Awards (cel mai mare/cel mai influent radio din Cehia) și a adunat difuzari pe radiourile din Polonia sau Cehia.

Berre și-a început cariera înregistrând interpretări emoționante ale cântecelor îndrăgite în garaj și parcare și postându-le online.
Versiunea lui pentru „Lost Without You” (Freya Ridings) a devenit virală, ajungând la 10 milioane de vizualizări și făcându-l remarcat.
În mai 2022, Berre a lansat primul său single „Say My Name”, care a fost un hit, ajungand pe locul 1 în Belgian Airplay, pe locul 4 în topurile single belgiene și a atins discul de platină în Belgia. Urmează „Better Off Alone”, „Thrill Of It All” (ambele certificate cu aur în Belgia), două single-uri care prezintă vocea unică a lui Berre.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *