Sasha Lopez lanseaza “Feeling good”, feat. Ale Blake & Evan
2018-01-26 18:07:00

Dupa succesul international al pieselor “Vida Linda”, „All my people“, „Beautiful life“ si „Kiss U“, Sasha Lopez lanseaza, alaturi de Ale Blake si Evan, piesa „Feeling Good“. Single-ul este compus de catre Sasha Lopez, Ivan Caragia si Angelika Vee, iar de productia lui s-au ocupat Sasha Lopez, Ivan Caragia si Vally V. Videoclipul a fost regizat de SAN si a fost filmat in Cipru.

“Ma bucur foarte mult ca lansez «Feeling Good», pentru ca e o piesa care sper sa va aduca buna dispozitie. Sigur o sa va faca sa dansati. In plus, va pregatesc multe surprize si colaborari la care, cu siguranta, nu va asteptati. Stay tuned!”, declara artistul.

De-a lungul timpului, Sasha Lopez a mai colaborat cu Ale Blake pentru piese precum „Weekend”, „Universe”, „Girls Go La”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe cel mai mare canal de YouTube, Cat Music. Anul trecut, piesele lui Sasha Lopez s-au auzit in tari precum Chile, Cehia, Slovenia, dar si Italia, Spania, Azerbadjan sau Rusia. Mai mult, formula Sasha Lopez feat. Ale Blake a cucerit topurile internationale cu single-uri ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”, ale caror refrene au fost fredonate de catre publicul din intreaga lume.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Feeling Good”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *