Sasha Lopez si Brianna lanseaza Chemical, piesa ce va face valuri pe ringul de dans
2023-07-24 21:04:47

Ești gata să te lași purtat de ritmul incendiar al verii? Atunci pregătește-te pentru noul hit care va face valuri în pe ringul de dans: “Chemical,” o colaborare inedită dintre celebrul DJ și producător de muzică, Sasha Lopez, și talentata cântăreață și compozitoare, Brianna.

“Chemical” este melodia care te va face să-ți dorești să te ridici în picioare și să dansezi fără oprire. Cu un sound captivant, această piesă te va teleporta direct pe ringul de dans și te va captiva cu beat-ul său hipnotizant.

Colaborarea dintre Sasha Lopez și Brianna este perfectă pentru piesa de vară ce va fi în playlisturile iubitorilor de muzică, cei doi fiind cunoscuți pentru hiturile lor dansante și melodiile lor cunoscute internațional. Versurile te vor prinde în mrejele lor și te vor motiva să te eliberezi complet și să te bucuri de fiecare moment.

“Chemical” este piesa perfectă pentru petrecerile verii, fiind melodia ce vă va face inimile să bată în ritmul său vibrant. Fie că te afli pe plajă, într-un club sau în mașină în drum spre aventura acestei veri, această melodie va aduce un val de energie în viața ta. Vara aceasta, lasă-te purtat de ritmul “Chemical” și fă ca fiecare moment să conteze!

Piesa este acum disponibilă în principalele platforme de streaming.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *