Sasha Lopez și Tobi Ibitoye colaborează pentru hitul verii, Summerless
2023-06-07 15:09:00

Sasha Lopez și Tobi Ibitoye colaborează pentru a lansa noul hit al verii, Summerless. Melodia te va purta direct în atmosfera vibrantă a verii, în nopțile în care dansezi pe ritmul muzicii până la răsărit.

Summerless este o melodie cu un sound tropical, în care ritmul dance creează baza perfectă pentru vocea puternică a lui Tobi Ibitoye. Cei doi artiști au reușit să creeze o piesă plină de optimism și energie, care va rămâne adânc înrădăcinată în memoria ascultătorilor încă din primele secunde de ascultare. Summerless combină elemente și sunete tradiționale cu elemente electronice, reflectând stilul unic care l-a consacrat pe Sasha Lopez.

După succesul lor anterior în colaborarea pentru piesa Sun, Sasha Lopez și Tobi Ibitoye se reunesc acum pentru o nouă melodie pe care o vei adăuga cu siguranță în playlistul tău de vară.

Piesa este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Despre Sasha Lopez

Sasha Lopez este un DJ și producător muzical cunoscut, datorită megahitului său All My People, care a dominat topurile muzicale din Spania, Canada, Bulgaria și America de Sud. Piesa a ocupat locurile fruntașe în clasamentele muzicale din Germania, Austria, Elveția, Israel și a fost clasată pe prima poziție în topul de muzică dance din Japonia. Sasha Lopez este câștigător al Discului de Aur în Canada, Spania, Chile, Slovenia, Croația și Japonia. Următoarele două single-uri, Everybody Feels Alright și Weekend, au urmat aceeași traiectorie de succes, depășind granițele României. Single-ul său în colaborare cu Misha Miller, Smoke Me, a ajuns pe primul loc în topul Shazam din România, Bulgaria și Turcia, acumulând peste 12 milioane de vizualizări și 1.000.000 de stream-uri într-o lună. Piesa Smoke Me a strâns peste 23 de milioane de vizualizări, iar colaborarea cu Misha Miller a continuat cu Mahala, care a acumulat peste 4.200.000 de vizualizări. Sasha Lopez are peste 650.000 de ascultători lunar pe Spotify.

Despre Tobi Ibitoye

Tobi Ibitoye este un artist nigerian născut în Abuja, care trăiește în București, România, unde și-a descoperit pasiunea pentru muzică. În 2015 el a participat la Vocea României, unde a fost selectat în echipa lui Smiley. Tobi a terminat competiția pe locul trei, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și susținuți participanți. Ulterior competiției, acesta a lansat Miss You, primul său single, continuând cu Loving Me, o piesă poetică care vorbește despre compromisurile pe care trebuie să le faci pentru dragoste. Tobi Ibitoye are peste 130.000 de ascultători lunar pe Spotify, baza lui de fani fiind în continuă ascensiune.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *