SCORPIONS lansează melodia "Peacemaker"
2021-11-05 23:45:00

SCORPIONS a lansat noua piesă, Peacemaker, pentru a crește curiozitatea fanilor în legătură cu noul lor album, “Rock Believer”, programat pentru lansare pe 25 februarie 2022.

Peacemaker” este mai mult decât single-ul principal al albumului, este o demonstrație prin care SCORPIONS își etalează stilul caracteristic, fiind un punct de reper pentru noul lor album, care promite să formeze o punte între ziua de ieri și cea de mâine.  

Cu siguranță, Peacemaker pare să fie o piesă înregistrată în perioada de glorie a unei trupe legendare: „Primul lucru care mi-a venit în minte,” își aduce aminte solistul trupei SCORPIONS, Klaus Meine, care a scris versurile acestui cântec (compus de Rudolf Schenker și Pawel Maciwoda), „a fost refrenul. Peacemaker peacemaker, Bury the undertaker. Mă jucam cu aceste cuvinte. Începând cu această perioadă, în care asa de mulți oameni au murit și încă mor din cauza Covid-ului, până la războaiele devastatoare și alte crime, pare că cei de la pompe funebre lucrează peste program. Într-o lume pașnică, după ce se sfârșește pandemia, este timpul celor de la pompe funebre să conducă… aceasta este o viziune care chiar mă atrage”, a spus Klaus Meine.   
 
SCORPIONS este una dintre cele mai importante trupe rock din ultimele decenii, care a înregistrat vânzări de peste 120 de milioane de albume până în prezent, a avut peste 5.000 de concerte și a lansat legendara piesă “Wind Of Change”, care a dominat topurile internaționale și care este, în prezent, cel mai bine vândut single la nivel global al unui act muzical german. Cel mai nou album al trupei, Rock Believer, va fi lansat via Vertigo pe 25 februarie 2022.
 
“Rock Believer”, crezul noului album, va fi și numele turneului din 2022. În martie și aprilie 2022, trupa va cânta la Planet Hollywood Resorts & Casino în Las Vegas, iar apoi va începe turneul în Europa, în iunie, cu câteva spectacole în Germania, urmate de alte concerte pe tot mapamondul, care urmează să fie anunțate curând.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *