Se lansează AIEVEA, primul cenaclu dedicat artei vizuale din România
2024-06-14 12:17:17

Mobius & Kontakt își propun să deschidă uși spre înțelegerea și aprecierea artei contemporane într-un mod interactiv și captivant.
Episodul 1: Lea Rasovszky / Anarchist under Moonlight

Marti, 18 Iunie, de la ora 19:00 La Mița Biciclista, str. Biserica Amzei nr. 9
Am transformat intenția noastră în realitate prin lansarea programului AIEVEA, primul cenaclu vizual organizat în România. Acest demers încurajează dezvoltarea abilităților de interpretare a operei de artă, cultivă un vocabular adecvat pentru exprimarea opiniei și promovează formularea discursurilor coerente despre arta contemporană. De asemenea, programul încurajează participanții să susțină dezbateri pe marginea unei lucrări artistice.
La fiecare două săptămâni, La Mița BICICLISTA vom expune o lucrare de artă contemporană, ce vă va aștepta să o descoperiți, să o explorați și să vă conectați cu mesajul și expresia ei unică. Fiecare lucrare expusă va fi o invitație la dialog și introspecție, pregătind terenul pentru discuții și interpretări diverse.

În cadrul cenaclului vizual, veți avea privilegiul să întâlniți artistul sau artista care a creat opera expusă. Acest moment unic va oferi oportunitatea de a intra în dialog direct cu creatorul și de a afla mai multe informații despre procesul creativ și intențiile din spatele operei.
În plus, alături de artiști, galeriști, curatori, critici de artă și de profesioniști din diverse zone culturale, veți putea participa la dezbateri animate și constructive despre aspecte legate de arta contemporană, contextul social și cultural în care operează artiștii, precum și impactul artei în societate.

Păreri?

11 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *