Sean Paul a lansat "Dynamite" in colaborare cu Sia
2021-10-24 18:00:00

“Dynamite” este produsa de Banx & Ranx si Greg Kurstin si combina stilul excentric de dancehall al lui Sean cu vocea cutremuratoare a artistei australiene. Cei doi au mai colaborat si pentru hit-ul “Cheap Thrills”, care a acumulat 1,6 miliarde de vizualizari pe YouTube, fiind produs tot de Greg Kurstin.

“Noua piesa iti induce o stare de bine”, a declarat Sean Paul, adaugand ca, dupa “Cheap Thrills” acesta a stiut, ca va mai lansa si alt single impreuna cu Sia. Noua melodie a fost laudata de publicatiile The Fader si Billboard.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanti pionieri ai muzicii dancehall. Piesele “Get Busy/Like Glue,” “Temperature”, “Baby Boy” impreuna cu Beyonce, “Rockabye” cu Clean Bandit sau “Cheap Thrills” cu Sia sunt hit-uri de neuitat. In 2004 a castigat premiul Grammy pentru “Best Reggae Album”, in 2005 la American Music Award a castigat “Best Pop/Rock Male Artist”, iar in 2009 a castigat “Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut si alte nominalizari la cele mai prestigiose decernari de premii in muzica, fiind unul dintre cei mai influenti artisti din acest secol.

Sia este o cantareata australiana de muzica downtempo, pop si jazz. Ea a lansat sapte albume de studio si a castigat notorietate internationala la inceputul anilor 2010 mulțumita unor colaborari cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *