Sean Paul face echipa cu Pia Mia pentru piesa How We Do It
2022-03-12 14:23:00

Sean Paul lanseaza, impreuna cu Pia Mia, piesa “How We Do It”. „Acest nou single, „How We Do It”. este modul nostru de a le arăta ascultătorilor cum dansăm, cum ne bucurăm de viață și cum ne păstrăm fresh. Când am început să înregistrăm această piesă, am știut imediat că o dorim pe Pia Mia pentru acest single”, a spus Sean.

Piesa este un imn internațional. Energia se simte prin ritmurile de dancehall, R&B elegant și pop. Elementul vizual însoțitor, regizat de Briana Gonzales, traduce perfect această vibrație pe ecran, în timp ce chimia lor este uimitoare.

Între timp, single-ul „Dynamite”, feat. Sia, a acumulat peste 26,8 milioane de streamuri Spotify și 6 milioane de vizualizări pe YouTube pentru videoclip. „Dynamite” a marcat o colaborare foarte așteptată între artiștii care influențează genurile de la hitul lor „Cheap Thrills”, produs tot de Greg Kurstin, care a generat peste 1,6 miliarde de vizualizări pe YouTube de la lansarea sa în 2016.
Sean a primit recent o nominalizare la GRAMMY pentru cel mai bun album reggae, pentru al șaptelea album al său de studio “Live N Livin”, care a fost lansat la începutul acestui an. Albumul este o celebrare a moștenirii sale jamaicane și a rădăcinilor dancehall în care Sean schimbă microfonul cu Buju Banton și Damian Marley. Dancehall-ul poate fi stereotipat ca un spațiu competitiv, macho, dar “Live N Livin” și-a propus să sublinieze ceea ce este posibil atunci când unitatea este scopul. „Nu trebuie să ne împărțim fanii pentru a obține vânzări”, spune Sean.
Săptămâna trecută, Sean a anunțat turneele din 2022 în S.U.A, revenind pe scenă după doi ani. Artistul este nerăbdător și entuziasmat să reia legătura cu fanii săi.
De-a lungul carierei sale, superstarul internațional s-a remcarcat ca un artist cu un sunet, un aspect și o pasiune unice. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în multe genuri i-a catapultat cariera de-a lungul anilor în diferite topuri, premii și cu o bază enormă de fani. Efectiv, Sean a readus același concept în propriul său gen și a colaborat cu unii dintre colegii săi din reggae și dancehall, subliniind că împreună putem face și muzică grozavă.
Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele “Get Busy/Like Glue,” “Temperature”, “Baby Boy” împreună cu Beyonce, “Rockabye” cu Clean Bandit sau “Cheap Thrills” cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004, a câștigat premiul Grammy pentru “Best Reggae Album”, în 2005 la American Music Award a câștigat “Best Pop/Rock Male Artist”, iar în 2009 a câștigat “Best Reggae Artist” la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la cele mai prestigiose decernări de premii în muzică, fiind unul dintre cei mai influenți artiști din acest secol.

Păreri?

https://youtu.be/dp3Cy1xdjec

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *