SEAN PAUL lanseaza single-ul "Only Fanz", feat. Ty Dolla $ign
2021-08-17 19:49:21

Sean Paul, superstarul internațional, câștigător al premiului Grammy, dezvăluie „Only Fanz”, cu Ty Dolla $ign, o piesa exploziva de dans care va fi, în curând, melodia verii.

Demonstrând versatilitatea lui Sean, „Only Fanz” împerechează producția de primă clasă cu un hook incontestabil, lăsând doi artiști de renume mondial să își combine vocile iubite.

„’Only Fanz’ este pentru toate femeile independente, care își cunosc valoarea și toate doamnele independente care muncesc din greu pentru a-și câștiga banii”, explică Sean Paul. “Piesa este o colaborare cu Ty Dolla $ign, pe care îl respect imens. A fost uimitor să lucrez cu el. El a fost completarea perfectă, și-a creat strofa în cel mai scurt timp și mi-a trimis-o înapoi.”

Ty Dolla $ign a împărtășit adorarea reciprocă adăugând: „Sunt onorat să lucrez cu o legendă precum Sean Paul, omule! Este un adevărat producător de hit-uri și sper ca toata lumea sa iubeasca melodia la fel ca noi.

Se intampla foarte rar ca un artist să devină personificarea genului lor. Pentru doar un cuvânt sau o frază din gura lor pentru a evoca întreaga formă de artă. Sean Paul este unul dintre acești artiști. Lasă-l să spună „shake dat ting” în vocea lui comandantă și vei auzi întruchiparea dancehall-ului. De-a lungul a șapte albume de studio și mai mult, Sean Paul a luat genul la nivel global, de la originea sa în cluburi din Kingston, Jamaica, până în topul clasamentelor, împachetând unele dintre cele mai mari locații din peste 120 de țări. Sean are distincția de a fi primul jamaican care a avut spectacole în Kazahstan și Madagascar.

Anul acesta, a lansat Live N Livin, o sărbătoare colaborativă a moștenirii sale Jamicane și a rădăcinilor dancehall în care Sean tranzacționează microfonul cu Buju Banton și Mavado. Dancehall poate fi stereotipat ca un spațiu competitiv, macho, dar Live N Livin este menit să sublinieze ceea ce este posibil atunci când unitatea este scopul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *