Secretul unui gastroenterolog rus: ceaiul care te ajută să renunți definitiv la fumat
2018-08-04 09:39:36

Secretul renunțării definitive la fumat vine din Rusia, de la un cunoscut gastroenterolog de acolo. Dr. Antonina Scepina își sfătuiește pacienții să renunțe la fumat cu acest ajutorul acestui ceai.

Iată rețeta care poate avea aceste efecte spectaculoase:

Fierbe apă; ia câteva frunze de pătlagină, pune-le într-un borcan de sticlă și toarnă o cană de apă fierbinte peste ele. Acoperă borcanul și lasă-l așa două ore. Între timp, ceaiul se va răci și îl vei putea bea de-a lungul zilei.

Potrivit doctorului Scepina, ar trebui să consumi acest ceai timp de trei luni, pentru a observa rezultatele. De asemenea, poți mesteca frunze proaspete de pătlagină. Imediat, vei observa că îți piere pofta de niotină.

Specialiștii caută de ani de zile cea mai bună soluție pentru a ajuta oamenii să renunțe la păgubosul viciu al fumatului.

Acest ceai va fi un sprijin real, doar că este nevoie și de voință. Când vă veți gândi cât de puțin cântărește balanța motivelor pentru care ai fuma, înarmează-te cu răbdare și voință, propune-ți ferm și clar renunțarea la viciu, iar rezultatele nu vor înceta să apară.

Fumatul este o adicție. E bine să te lași brusc! Continuarea hrănirii adicției prin scăderea cantității de nicotină duce la creșterea frustrării psihice, perpetuând problema fiziologică.

Singura șansă la vindecare este eliminarea drogului care creează problema (acest lucru fiind posibil numai prin întreruperea consumului) și ajustarea mentală optimă, în paralel, astfel încât frustrarea primelor zile să poată fi gestionată și chiar folosită în sprijinul procesului.

Sunt necesare în medie 3-5 zile pentru a evacua toată nicotina din organism.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.