Seeb face echipă cu Alexander Stewart pentru Would You Lie?
2022-11-21 17:47:17

Seeb face echipă cu Alexander Stewart pentru “Would You Lie?”. Cu colaborări și remixuri cu o listă de la A la Z de artiști renumiți la nivel mondial și cu peste 3,8 miliarde de stream-uri numai pe Spotify, duo-ul norvegian Seeb este ferm stabilit ca una dintre cele mai importante povești de succes ale muzicii dance. Deși sunt cunoscuți mai ales pentru munca lor cu Taylor Swift, Ed Sheeran, Coldplay, Mike Posner și mulți alții, încercarea lor de a intra în legătură cu artiști care au aceleași idei au ca rezultat colaborari și cu vedetele în devenire.

„Would You Lie?” este o colaborare care pare atât de naturală încât te întrebi cum cei doi artiști nu au făcut echipă până acum. Seeb a comentat: „Într-o zi frumoasă de primăvară la sfârșitul lunii mai, în orașul nostru natal Oslo, ne-am întâlnit în mod neașteptat cu Alex și Joki în studioul nostru. Începuseră să lucreze la această idee de cântec care ne-a plăcut imediat. Alex a numit-o “Would You Lie?”. Dupa ce au plecat, ne-am furișat în studio, am copiat înregistrările și am început să lucrăm la ea. Apoi, câteva săptămâni mai târziu, am avut o versiune terminată. Alex are o voce unică și melancolică, un ton grozav”.

Alexander a adăugat: „Călătoream în Europa scriind mult, iar la sfârșitul călătoriei, am avut 2 zile în Oslo. M-am dus la studio și am început să scriu o melodie care mi s-a părut destul de interesantă, numită “Would You Lie?”. Am ajuns să dau de Seeb la studio și le-a plăcut! Câteva săptămâni mai târziu, mi s-a spus că au început să lucreze la el și, literalmente, a doua zi au trimis practic versiunea terminată. Îmi place cât de organic a fost întreg acest proces, iar amestecul dintre sunetele noastre de pe disc este ceva super special”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *