Seeb face echipă cu BANNERS și SUPER-Hi pentru Submarine
2023-03-14 15:12:27

Seeb face echipă cu BANNERS și SUPER-Hi pentru “Submarine”. Duo-ul crossover dance-pop Seeb a făcut echipă cu cadoul vocal al BANNERS și al producătorilor SUPER-Hi pentru noul single „Submarine”. Cei trei artiști împart o audiență combinată de 20 de milioane de ascultători lunari numai pe Spotify, fiecare realizând propriul moment de reper la nivel mondial cu un remix de succes al piesei „I Took A Pill in Ibiza” de la Mike Posner (Seeb), senzația virală „Someone Like You”. ‘ (BANNERS) și extrem de popularul „Following The Sun” (SUPER-Hi).

Cu „Submarine”, cei trei au creat o poveste vie a unei prime veri personale de dragoste – dar, desigur, nu toată dragostea durează pentru totdeauna. Clasa vocală a lui BANNERS înfățișează instantanee ale unei relații trecătoare, dar care te afectează, în timp ce producția lui Seeb și SUPER-Hi se construiește de la instrumente live relaxate într-o tapiserie sonoră mai bogată de sintetizatoare și ritmuri, care privește în trecut pentru a crea un moment pop captivant pentru vara lui 2023.

Seeb a comentat: „’Submarine’ este un cântec nostalgic și sfâșietor despre o iubire care nu a avut niciodată șansa să înflorească pe deplin. Versurile spun povestea unei iubiri trecute care este greu de uitat, indiferent de cât timp trece.”

Suntem foarte încântați să ne unim forțele cu SUPER-Hi și BANNERS pentru aceasta piesă. Stilul vocal al lui BANNERS se potrivește cu adevărat cu vibrația la care speram pentru această melodie și să-l avem la bord este o mare plăcere și onoare. De asemenea, suntem fani ai SUPER-Hi încă de la albumul lor fantastic „Following The Sun”, așa că a putea colabora la o producție ca aceasta este un mare fior pentru noi.”

Seeb, BANNERS și SUPER-Hi au creat un moment mai mare decât suma părților lor, dar fiecare artist a obținut un succes fenomenal cu proiectele lor variate:

Format din Simen Eriksud și Espen Berg, duo-ul norvegian Seeb este una dintre cele mai importante povești de succes ale muzicii dance. Combinația dintre munca lor cu artiștii de seamă Taylor Swift, Ed Sheeran, Coldplay și Mike Posner și propriile proiecte, cum ar fi albumul lor de debut „Sad In Scandinavia”, a dus la peste 4 miliarde de stream-uri până în prezent numai pe Spotify.

De la apariția în 2015, vocea uimitoare și muzica rafinată ale lui BANNERS oferă o muzică atemporală și extrem de personală. Cel mai mare moment al lui BANNERS de până acum este „Someone Like You”, dar calități similare sunt bogate în restul lucrării sale, inclusiv recentul său EP „I Wish I Was Flawless, I’m Not”, cu lansările sale depășind până acum 1,5 miliarde stream-uri.

Duo-ul britanic SUPER-Hi și-a făcut un nume ca producători și compozitori pentru o succesiune de nume mari, inclusiv Louis Tomlinson, James Arthur și Sam Ryder, dar succesul international „Following The Sun” a arătat că atingerea lor magică s-a extins și asupra propriului material. Piesa respectivă a rămas în centrul atenției cu o succesiune de remixuri și au continuat cu „Told You So” de anul trecut.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *