Seinabo Sey a lansat Suzuki
2023-01-20 19:22:57

Seinabo Sey a lansat “Suzuki”. De la primul ei single, Seinabo Sey a fermecat publicul de pe tot globul prin muzica ei și prezența unică pe scenă. Cu versatilitatea de a schimba între pop și R&B/Soul, Sey leagă împreună lumi sonore cu gama ei vocală neclintită.

Artista a acumulat peste 1,4 miliarde de stream-uri globale pe platforme, a fost inclusă în Vevo Artist to Watch, Spotify Spotlight și Apple Music New Artist To Watch in 2015. A câștigat numeroase discuri de platină cu albumul de debut „Pretend” și a avut mai multe apariții importante, inclusiv la Premiile Grammy Suedeze și la concertul premiului Nobel pentru Pace.

Când cântăreața suedeză, câștigătoare a premiului Grammy de patru ori, revine cu muzică nouă, este ca o artistă care și-a găsit drumul înapoi la ea însăși și ceea ce a atras-o la muzică pe vremuri. Un nou capitol în cariera muzicală a lui Seinabo începe cu viitorul album „The One After Me”, în multe privințe un album clasic R&B/Soul, în care ea a îmbinat cu pricepere cele două culturi muzicale în care a fost crescută – și odată cu el și libertatea de a crea în propriile ei condiții.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *