Seninătate la apus: călătoria muzicală a lui Andrew Barabancea cu “Lacrimas Negras”
2024-07-15 16:48:49

“Lacrimas Negras”, cea mai nouă lansare a lui Andrew Barabancea, este o piesă fascinantă care te transportă imediat pe plajă la apus, îmbibată de vibrații spaniole. Melodiile sale liniștitoare și ritmurile evocatoare capturează esența relaxării și liniștii, amintind de serile călduroase spaniole. Această piesă creează o călătorie muzicală care rezonează cu șuieratul blând al valurilor și culorile vibrante ale unui soare ce apune, fiind ideală pentru relaxare și lăsarea gândurilor să zboare.

Piesa a fost scrisă și produsă de Andrew Barabancea, iar pentru partea de mix și master acesta a colaborat cu Mihnea Parauan.

Andrew Barabancea este un producător muzical, compozitor și multi-instrumentist cu o vastă expertiză în producția și ingineria muzicală. Cu o pasiune profundă și o bogată experiență, Andrew aduce o perspectivă unică fiecărui proiect pe care-l abordează, combinând cu ușurință multiple genuri muzicale. Stați cu ochii pe artist, căci urmează multe proiecte spectaculoase din partea sa!

Păreri?

8 Post Views
0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *