SERA a lansat melodia TAKE A CHANCE
2021-11-25 20:23:00

După succesul single-ului ei de debut „Only Us”, senzația olandeză de pe TikTok, SERA lansează single-ul său „Take A Chance”. Artista a scris melodia împreună cu producătorul și compozitorul Bas van Daalen (Major Lazer, David Guetta, J Balvin).

La începutul acestei luni, SERA a lansat sunetul oficial „Take A Chance” pe TikTok și a provocat urmaritorii să-și creeze propriile rutine de dans, cu șansa de a câștiga un rol în videoclipul muzical oficial, care va apărea pe 2 decembrie. Până acum, sunetul TikTok a produs 15.000 creații uimitoare înainte de lansarea oficială a single-ului.

SERA, în vârstă de 27 ani, și-a lansat single-ul de debut „Only Us” pe 16 iulie anul acesta. A strâns peste 5 milioane de streamuri la nivel global, cu un suport radio fantastic in teritoriul ei natal, Țările de Jos.

Dacă vrei cu adevărat ceva, du-te și ia-l! Despre asta este acest cântec. Nu ai nimic de pierdut și sunt șanse ca șansele să fie în favoarea ta. Dacă nu încerci niciodată, nu știi niciodată. Ar putea fi un iubit, un proiect, un obiectiv creat de tine, orice vrei tu să fie“, spune SERA.

Miracole se intampla. Imaginează-ți doar că ești un cântăreț necunoscut care dorește să-si faca un nume. În 2020, decizi să postezi cover-uri live ale melodiilor pe YouTube, TikTok și Instagram. Faci acest lucru din spațiul sigur al mașinii. Apoi, în timpul uneia dintre sesiunile tale, idolul tău iti cere să te alături la una dintre melodii. Acest lucru s-a întâmplat cu SERA, în vârstă de 27 de ani, din orașul olandez Sliedrecht. Versiunile ei ale IDGAF de la Dua Lipa și NO – Megan Trainer au devenit virale peste noapte, cu sute de mii de vizualizări și o mulțime de urmaritori noi.

Unul dintre acești urmaritori a fost Justin Bieber. Când a văzut interpretarea de către SERA a uneia dintre melodiile sale pe Instagram Live, a decis să cânte împreună cu ea. Acesta s-a dovedit a fi un mega impuls pentru cariera artistei. Abia mai târziu Georgina Rodriguez, soția fotbalistului Christiano Ronaldo, a contactat-o. Înainte să-și dea seama, SERA era într-un avion spre Torino, pentru a cânta la o petrecere surpriză pentru Ronaldo. Aceasta a fost prima ei spectacol live vreodată, cântând la doar câțiva metri distanță de fotbalistul de renume mondial. Înfricoșător, cu siguranță, dar o experiență incredibilă. „Imediat am știut. Asta vreau să fac pentru tot restul vieții mele.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *