SERA a lansat single-ul She Kissed Me First
2022-05-28 09:23:00

SERA a lansat single-ul “She Kissed Me First”. “Este un cântec despre două fete care se îndrăgostesc și un fost iubit care nu poate accepta asta. Cu această piesă sper să atrag atenția asupra faptului că, atunci când te îndrăgostești cu adevărat, nu ar trebui să-ți pese de ce cred alții despre asta”, a spus SERA despre noul single.

În 2020, SERA a debutat cu primul ei single „Only Us”, care a strâns 7,5 milioane de stream-uri pe tot globul. Hit-ul a fost urmat de „Take A Chance” în noiembrie, care a adunat până acum 4,5 milioane de stream-uri. Ambele melodii au avut un suport radio fantastic pe teritoriul ei natal. În luna aprilie, SERA a deschis evenimentul de Ziua Regelui, în fața a 40.000 de oameni.

„She Kissed Me First” este o melodie pop catchy, cu influențe rock, care surprinde perfect atitudinea zbuciumată și pozitivă a artistei. Scris împreună cu Lil’ Eddie (Rita Ora, Robbie Williams, Jennifer Lopez, Jason DeRulo, Usher) și produs de Project Money și Bas van Dalen, cantecul este următorul pas în călătoria muzicală a cântăreței.

SERA, în vârstă de 28 de ani, a crescut iubind muzica. Tatăl ei turc și mama olandeză au cântat acasă tot felul de muzică, de la superstar-uri pop precum Whitney Houston și Céline Dion până la artiști arabi și turci precum Alabina și Ahmet Kay.

SERA: „Sora mea a ascultat R&B-ul din anii ’90, iar fratele meu i-a iubit pe Eminem și Tupac. Pur și simplu, mi-a plăcut totul.” Când familia a cumpărat un set de karaoke, SERA cânta adesea „Fallin” de la Alicia Keys, visand la o carieră internațională de cântăreață, iar în 2020, în sfârșit, și-a făcut curaj să posteze câteva cover-uri pe rețelele de socializare.

Cu vocea ei incredibilă și cu atitudinea serioasă, SERA este acum o vedetă în plină ascensiune. Ea spune: „Nu contează pentru mine dacă voi cânta pentru o persoană sau pentru un milion de oameni: am găsit unde îmi este inima.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *