Serena isi continua drumul catre recunoasterea internationala cu „Gasolina"
2019-10-23 15:32:43

„Gasolina este genul de piesa care scoate «vara» din noi in orice anotimp. Sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce s-a intamplat in ultimele luni, totul se simte ca o vara continua. Hai sa fie vara si in sufletele voastre cu «Gasolina»!” – Serena

Compusa in colaborare cu Pink Elephant, „Gasolina” continua traseul de succes inceput de Serena cu „Safari” si „Waiting”.

„Safari”, piesa de debut a artistei lansata in urma cu doar 1 an, a ajuns in fruntea topurilor Shazam din Turcia si India, bifand totodata prezente in topurile din Iraq, Khazakhstan si Azerbaijan. In prezent, piesa a depasit 70 de milioane de vizualizari pe YouTube si 8 milioane de streamuri pe Spotify, fiind licentiata de Ultra Music.

„Gasolina” imbina influentele orientale care au facut-o faimoasa pe artista, cu o productie dance care reprezinta noua sa directie muzicala.

Serena si-a descoperit pasiunea pentru muzica la doar 14 ani, perioada in care a inceput sa filmeze si primele coveruri. Prima tangenta serioasa cu muzica a fost pe piesa „Nu iese fum fara foc”, iar cea de-a doua a fost pe colaborarea cu LLP pentru piesa „Persia”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *