Serena lanseaza "Waiting"
2018-10-05 18:38:52

Dupa ce in urma cu cateva luni a facut furori in tari ca Turcia si India cu piesa “Safari”, Serena lanseaza un nou single – “Waiting”.

O noua colaborare cu Pink Elephant, “Waiting” a luat nastere in cadrul TIC 2018, cea de-a doua tabara internationala de muzica organizata de Roton Music la Valea cu Pesti.

“Safari”, lansat in urma cu 9 luni, se bucura in continuare de un succes international neasteptat. Dupa ce a depasit 11 milioane de vizualizari pe YouTube, ajungand pana pe locul 6 in Trending, piesa a intrat in topurile Shazam din Turcia si India pe locurile 7, respectiv 15. Totodata, piesa se afla si in topurile Shazam din Kazakhstan, Iraq si Azerbaijan, adunand saptamanal aproape 30,000 de cautari.!>

Serena si-a descoperit pasiunea pentru muzica la doar 14 ani, perioada in care a inceput sa filmeze si primele coveruri. Prima tangenta serioasa cu muzica a fost pe piesa “Nu iese fum fara foc”, iar cea de-a doua a fost o colaborare cu LLP pentru piesa “Persia”.

“Franz Liszt spunea «Muzica mea este respiratia sufletului meu», iar acesta este motto-ul cu care am inceput sa fac muzica. Asa a luat viata piesa «Safari» care continua sa ne faca mandri si fericiti in fiecare zi. Impreuna cu cei de la Pink Elephant lucram la proiecte noi in care investim toata energia noastra pozitiva. «Waiting» are un vibe care te face sa te simti instant increzator, liber si optimist. Tu doar lasa-ti imaginatia sa lucreze.” – Serena

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *