Serena si Andrei Banuta doar ce au lansat Mon Ami #RaTaTa
2021-06-26 17:04:23

Daca inca nu ai simtit vibe-ul verii, cu aceasta piesa sigur il vei simti din plin! Mon Ami #RaTaTa este o piesa despre iubire la prima vedere. Piesa te provoaca sa dansezi si te face sa nu ratezi nicio nota. Versurile in limba franceza o fac speciala si ii ofera un aer aparte. Mon Ami #RaTaTa  cu siguranta va lasa o amprenta puternica in playlist-urile din aceasta vara.

“Mon Ami #RaTaTa este acea piesa de suflet pe care am lucrat-o alaturi de colegii mei, Andrei Banuta, Paul Iorga, Florian Rus si Claudia Suteu, in tabara de creatie organizata de Roton Music. Consider ca este una dintre cele mai vesele si speciale piese lansate de mine, avand in vedere ca este in colaborare cu acest om minunat. Imi doresc si sper din tot sufletul sa atinga cel putin jumatate din performanta piesei “Safari” care a depasit 170 milioane de vizualizari pe YouTube, dar asta depinde doar de voi” spune Serena.

„Eu cu Serena ne stim de ceva timp. Ne-am dorit o piesa impreuna, iar piesa Mon Ami #RaTaTa a venit exact cand a trebuit. Eram intr-o sesiune de compus care ne purta numele amandurora, tocmai de aceea am zis ca ziua aceea a fost despre colaborarea pe care o asteptam de mult. Cand am auzit versiunea finala, am avut un gol in stomac, ciudat dar placut, pe care nu-l mai simtisem pana atunci” spune Andrei Banuta.

Serena și-a descoperit pasiunea pentru muzica de la o varsta frageda, cand a inceput sa interpreteze diferite cover-uri. Vocea ei unica i-a oferit numeroase oportunitati, colaborari cu DJ cunoscuti atat in spatiul autohton, cat si la nivel international. Piesa Safari a avut succes uimitor, intrand in Top 10 Shazam in tari precum Turcia, India, Iraq, Kazahstan, Azerbaidjan, si adunand peste 170 de milioane de vizualizări pe YouTube si peste 36 de milioane de audiții pe platformele de streaming.

Andrei Banuta este un artist care a crescut langa mare si care a inceput sa cante, sa transmita energie si sa-i inspire pe cei din jurul sau de cand era doar un copil. A devenit cunoscut dupa interpretarile unice pe care le-a oferit pieselor consacrate sub forma cover-urilor. Piesa Numele tau a reusit sa ajunga rapid la inimile fanilor si sa se mentina in playlist-urile acestora.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *