#SESTIE că Noaptea Tarziu & Tostogan'S au lansat piesa "La inima îmi ești manea"
2020-10-01 20:28:52

Noaptea Târziu și Tostogan’S au făcut echipă pentru un remake fun al primei piese lansate de către Tostogan’S. La scurt timp după lansarea „La inima îmi ești manea”, single-ul a intrat în Trending și urcă în continuare în topul de pe YouTube. Cei patru băieți s-au cunoscut la studio și acolo au început să abordeze serios de ironic subiectul cel mai sensibil: manelele.

„La inimă îmi ești manea” este o piesă parodie însoțită de un clip regizat de Dan Petcan, prin care băieții de la Noaptea Târziu și Tostogan’S scot în evidență cu mult umor experiențele prin care trecem atunci când nu știm cum să abordam persoana de care suntem atrași. Unii o fac cu timiditate, alții cu glume, iar alții… Cum știu ei mai bine. Una dintre surprizele acestui proiect este chiar Bogdan de la Ploiești care reușește în clip să îi „fure” de sub nas lui Cuza cu o singură privire fata pe care încearca să o cucerească. De asemenea, pentru prima dată facem cunoștință și cu stângăcia lui Tostogan’S atunci când vine vorba de a aborda o fată, care niciodată nu este singură ci alături de toate prietenele ei.

Versurile sunt compuse de către Cuza și Alexandru Pelin, iar filmările pentru videoclip s-au desfășurat la TRU, hub ce adună creatorii de conținut din diverse domenii într-un spațiu special amenajat.

Canalul de YouTube al proiectului Noaptea Târziu a ajuns la aproape două milioane de abonați, iar cel mai vizualizat clip de pe canalul băieților este „Sunt un cocalar”, care a generat peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube. Clipurile urcate de băieți au adunat până acum peste 500 de milioane de vizualizări pe canalul official de YouTube al vloggerilor.

Originar din Republica Moldova, Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan’S și piesa de debut „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În urmă cu un an, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă pozitivă, cu un refren „molipsitor”. Au urmat „Hopa, Hopa” (alături de Lora), „Cântec pentru țară” (alături de Runa și Kaira), iar la finalul anului trecut a cântat despre sentimente rănite și alegerile pe care le facem pentru dragoste în „Hai dă”, piesă ce se vă regăși pe primul album din carieră al artistului. În urmă cu câteva luni, Tostogan a lansat „Mireasa”, o declarație de dragoste pe note muzicale, pentru toți cei care au primit cu brațele deschise iubirea în viața lor.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *