SG Lewis a lansat 2 piese noi: Missing You și Something About Your Love
2022-07-10 17:22:55

Cântărețul, compozitorul, producătorul și DJ-ul din Londra, SG Lewis, revine astăzi, 8 iulie, cu două single-uri noi: „Missing You” și „Something About Your Love”.

Inaugurând un nou capitol, anii 70 și 80 au oferit o mulțime de inspirație pentru artiști contemporani precum SG Lewis (pe numele real Sam Lewis). „Missing You” expune capacitatea de neegalat a lui Lewis de a duce muzica de club underground către o nouă generație. La celălalt capăt al spectrului, „Something About Your Love”, track-ul inspirat de Daft Punk, prezintă tobe din epoca anilor 70, un refren cu influențe funk, groove în stil disco. Ambele piese sunt croieli clasice, dar profund contemporane, una potrivită pentru adrenalina din noapte, iar cealaltă pentru călătoria spre casă din timpul răsăritului.

SG Lewis dezvăluie: „Din punct de vedere conceptual, a fost o introducere perfectă. Este o poveste despre ispită și frică. Ochii tăi se rătăcesc.” La „Something About Your Love”, SG adaugă: „Nu este un secret că sunt un mare fan Daft Punk. Este cel mai apropiat lucru pe care l-am făcut vreodată de un omagiu adus lor. Ascultam mult Discovery și are o tehnică specifică. Am tăiat eșantionul acestor clape și tobe din anii șaptezeci. Din punct de vedere liric, este o pură mărturisire de admirație pentru cineva. Este contrastul perfect cu „Missing You”.

Piesele de astăzi vin după albumul de debut al lui Sam, lansat în timpul lockdown-ului, anul trecut. Proiectul a conținut versuri de la Robyn și Channel Tres în „Impact”, Nile Rodgers în „One More” și Lucky Daye în „Feed The Fire”. Materialul discografic a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion și multe altele.

SG Lewis și-a consolidat statutul de unul dintre cei mai căutați producători de muzică și a colaborat cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta + de la The Neptunes/N.E.R.D și mulți alții. Louis Vuitton și-a lansat și campania de dinainte de toamnă cu remixul lui Soulwax pentru „Impact” , iar Sam este apreciat în cercurile modei, participând și susținând o serie de petreceri de-a lungul carierei sale ilustre. În culise, el a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul 1 al lui Dua Lipa, „Future Nostalgia”. Sam a avut spectacole în SUA, Asia, Australia și Europa, precum și apariții la mai multe festivaluri.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *