SG Lewis a lansat albumul AudioLust & HigherLove
2023-01-27 17:35:21

SG Lewis a lansat albumul “AudioLust & HigherLove”. Epopeea de 15 piese include piesa synth-pop „Oh Laura”, cel mai recent single „Fever Dreamer” feat. Charlotte Day Wilson și Channel Tres și multe altele de la regele incontestabil al producției pop contemporane.

AudioLust & HigherLove îl vede pe cântăreț, compozitor, multi-instrumentist și producător construind viitorul-disco caleidoscopic al albumului său de debut, într-un album expansiv și ambițios format din două jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de bănger-uri nocturne pe care le trăiesc ringurile de dans, rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivalurile. La celălalt capăt, el accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal ancorat de cantitatea potrivită de rock, instrumentație organică și elocvență vocală. El se potrivește unei dispoziții de adrenalină.
Este o colecție diversă de decupaje clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție ale ultimului deceniu și include o colecție de oaspeți, inclusiv oameni ca Channel Tres, Charlotte Daye Wilson, Tove Lo, Ty Dolla $ign și Lucky Daye, alături de vocea lui SG, care este prezentată mai bine ca niciodată. Printre laudele timpurii pentru album, SG a ținut coperta atât a revistei NME, cât și a revistei Notion și a lansat single-ul „Something About Your Love” prezentat pe cele mai bune piese ale lui Pop Justice din 2022. „Vibe Like This” feat. Ty Dolla $ign și Lucky Daye au ajuns atât pe listele de redare BBC Radio 1, cât și pe Capital, iar Sam a cântat și „Lifetime” la Sunday Brunch-ul de la Channel 4 în decembrie.

„Albumul este clar împărțit în două lumi”, explică SG Lewis. „AudioLust este versiunea mai întunecată, luxuriantă, îndrăgostită, de scurtă durată și condusă de ego-ul iubirii. A doua jumătate reprezintă o versiune mult mai profundă, actualizată și împlinită a iubirii. Cântecele se încadrează pe fiecare jumătate a discului. Simt că exist în spațiul dintre DJ și artist. Cea mai mare parte a albumului a fost scrisă într-o serie de rezidențe intensive de studio în plină pandemie, cu ajutorul unor prieteni incredibil de talentați și mi-a permis să mă explorez ca artist într-un mod în care nu aș fi îndrăznit niciodată înainte.”

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta și The Neptunes/N.E.R.D. Albumul său de debut, lansat anul trecut, a văzut una dintre armele secrete ale pop modernului ieșind în față și în centru, cu aclamații critice larg răspândite de la The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele. Piesa marca LP „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri Spotify, catapultând numărul total de stream-uri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie capabil să facă zgomot pe ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo de), SG Lewis și-a încheiat cel mai mare turneu din SUA de până acum (50.000 de bilete) în noiembrie, care a culminat cu un spectacol de referință la emblematicul teatru grecesc din LA. SG Lewis a dezvăluit, de asemenea, detalii despre turneul său AudioLust & HigherLove din Marea Britanie/UE pentru martie 2023, care include un spectacol de întoarcere acasă la Academia O2 din Londra.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *