SG Lewis colaborează cu Charlotte Day Wilson și Channel Tres pentru Fever Dreamer
2023-01-13 19:30:44

SG Lewis colaborează cu Charlotte Day Wilson și Channel Tres pentru “Fever Dreamer”. Piesa este un imn atemporal pentru ringul de dans, cu compozitoarea Charlotte Day Wilson și colaboratorul precedent, Channel Tres. Al doilea său album, AudioLust & HigherLove, urmează să fie lansat pe 27 ianuarie 2023.

„Fever Dreamer” îl vede pe SG Lewis oferind un banger asistat de colaboratori cu rezultate seismice. Canalizarea spiritului disco, cu percuție propulsivă, este pură seducție în formă pop.
La sfârșitul acestei luni are loc lansarea celui de-al doilea album de studio al lui SG Lewis, AudioLust & HigherLove, în care cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul se bazează pe viitorul-disco caleidoscopic al albumului său de debut, într-un album expansiv și ambițios realizat, din două jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de povești nocturne pe care le trăiesc ringurile de dans, rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivalurile, iar la celălalt capăt, el accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal, ancorat de cantitatea potrivită de rock, instrumentație organică și elocvență vocală.
El se potrivește unei dispoziții cu adrenalină din cea mai sălbatică noapte, și o croiește pe alta pentru călătoria fericită acasă la răsăritul soarelui. Este o colecție diversă de decupaje clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție ale ultimului deceniu și include o colecție de succes de colaboratori, incluzând Channel Tres, Charlotte Day Wilson, Tove Lo, Ty Dolla $ign și Lucky Daye, alături de vocea lui SG, care este prezentată mai bine ca niciodată.

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta, The Neptunes și N.E.R.D. Albumul său de debut, lansat anul trecut, a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele. Piesa „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri Spotify, catapultând numărul total de streamuri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot de ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo de), SG Lewis și-a încheiat cel mai mare turneu din SUA de până acum (50.000 de bilete) în noiembrie. SG Lewis a dezvăluit, de asemenea, detalii despre turneul său – AudioLust & HigherLove din Marea Britanie/UE pentru martie 2023.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *