Shaka Bum revine cu un videoclip incendiar
2022-07-11 15:22:28

După o lansare de succes în digital, cu peste 94K streamuri în mai puțin de o lună, „Shaka Bum” revine acum în atenție cu un videoclip cu adevărat incendiar, care surprinde, fără dar și poate, energia piesei.

Afro Bros, MC Fioti, Oryane și Omar Montes au reușit să reînvie spiritul reggaeton prin intermediul unui banger în adevăratul sens al cuvântului. O piesă plină de senzualitate, dar și cu o energie ieșită din comun, „Shaka Bum” reușește să anime orice petrecere.

Videoclipul oficial al piesei nu se lasă mai prejos, motiv pentru care acest mix de senzualitate și energie poate fi văzut în fiecare cadru.

Afro Bros este un duo de producători și DJi format din Giordano Ashruf și Rashid Badloe. Cei doi au avut realizări importante de-a lungul timpului și au ajuns până în punctul în care au fost nominalizați la Grammy. Duoul a colaborat cu Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Natti Natasha, Nicky Ham, J Balvin și Major Lazar. În prezent, Afro Bros se bucură de peste 2,1M de ascultători, lunar, pe Spotify.

MC Fioti este un rapper și producător brazilian, care a cunoscut pentru prima dată popularitatea în 2016, după ce a lansat hitul „Vai Toma”. În prezent, piesa are peste 14M de streamuri pe Spotify.

Omar Montes este un cântăreț spaniol, care a devenit cunoscut după ce a apărut în mai multe reality show-uri. Acesta și-a început cariera în muzică în 2015. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Risuena”, cu peste 17M de streamuri pe Spotify, „Prendio”, cu peste 67M de streamuri pe Spotify, „Beba Que Quieres Que Haga”, cu peste 42M de streamuri pe Spotify.

Oryane este un cântăreț și compozitor cu un vibe latino. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Move to the Music”, cu peste 4M de streamuri pe Spotify, „Love Mi Ladies”, cu peste 8M de streamuri pe Spotify, și „Andale”, cu peste 2M de streamuri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *