Shania Twain a lansat single-ul Giddy Up!
2023-01-07 17:00:46

Shania Twain a lansat single-ul “Giddy Up!”. Piesa pregătește scena pentru noul ei album – Queen of Me, care va sosi pe 3 februarie 2023. Se remarcă în special ca cea de-al șaselea material discografic si primul proiect din 2017.

Shania spune: “zicala „Hai, fetelor!” este un sentiment minunat de înălțător acum, dar este doar ceva ce am spus în timpul înregistrării în studio și cred că este același lucru pentru Giddy Up! Aceste rânduri îmi vin atunci când mă gândesc cum să pun un pic de „animație în piesele mele”. Vreau ca oamenii să se simtă bine când aud noul album. Vreau să dau un ton de sărbătoare și „Giddy Up!” este o modalitate de a apela la public și de a spune „hai să ne pregătim de distracție!”

În altă ordine de idei, Shania a câștigat recent premiul „Music Icon” la premiile People’s Choice 2022 și a luminat scena cu un show încântător.

“Queen of Me” constă în 12 piese noi, de la deschiderea energică „Giddy Up!”, prin piesa omonima „Queen of Me” și finalul pasional „The Hardest Stone”. Produs de Tyler Joseph/Twenty One Pilots, materialul reprezintă o declarație creativa, profundă și dinamică a acestei voci legendare. Ea a pregătit scena pentru orice cu single-ul „Waking Up Dreaming”, care a fost lăudat de Rolling Stone și The Today Show.

Shania a fost, de asemenea, anunțată ca headliner pentru Rock the Ocean’s Tortuga Festival, alături de Eric Church și Kenny Chesney. Festivalul va avea loc în perioada 14-16 aprilie 2023 în Fort Lauderdale, FL.

Pentru a sărbători în stil următoarea eră, ea va porni în turneul global “Queen of Me”, produs de Live Nation. Turneul marchează prima experiență când fanii din întreaga lume o vor vedea pe artistă din aproape cinci ani, după o rezidență de mare succes în Las Vegas. Kelsea Ballerini, Lindsay Ell, Hailey Whitters, Breland, Robyn Ottolini, Priscilla Block și Mickey Guyton, Lily Rose, Talk și Tinelle Townes se vor alătura lui Shania la anumite spectacole de-a lungul turneului.

Turneul Queen of Me începe vineri, 28 aprilie, la Spokane Arena din Spokane, WA și face escale în America de Nord și Europa la Vancouver, Denver, Toronto, Los Angeles, New York, Londra, Dublin și multe altele înainte de a se încheia în noiembrie la Rogers Arena din Vancouver, BC.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *