Sharam Jey, Celestal și Moss Kena lansează Over You și readuc în atenție un hit al anilor 2000
2022-07-29 23:52:35

Sharam Jey, Celestal și Moss Kena formează un trio de excepție și lansează „Over You”, o piesă inspirată din hitul „Hip’s Don’t Lie” semnat de Shakira și Wyclef Jean, în 2005, care a depășit peste un miliard de streamuri pe Spotify.

„Over You” este un mix perfect de pop și dance, cu un aer latino specific, care se poate transforma, fără prea mari eforturi, în piesa perfectă pentru această vară. Familiaritate și noutate, pop și dance, o piesă care a făcut senzație de-a lungul anilor și una care își propune să intre în toate topurile acum, cei trei artiști reușesc să aducă toate aceste ingrediente într-o singură lansare.

Sharam Jey este un DJ internațional, producător și deținător de casă de discuri, care și-a făcut simțită prezența în peisajul muzicii dance încă de la începutul anilor ’90, prin stilul său inconfundabil. De-a lungul timpului, artistul din Cologne a câștigat numeroase premii și chiar a lansat trei albume aclamate: „4 Da Loverz”, în 2005, „In My Blood”, în 2009, și „Invisible”, în 2018. De asemenea, a lansat peste 100 de piese și a realizat remixuri pentru mai mulți artiști importanți, printre care Zayn, Moby, Gossip, Faith No More, Faithless, Diplo & Don Diablo și Mason & Roisin Murphy.

CELESTAL este un DJ și producător din Franța, care a plecat pe drumul muzicii încă de când avea 5 ani și început să studieze muzică jazz și clasică. Primul său remix a fost realizat pentru piesa „In Your Eyes” a lui Kylie Minogue și a fost semnat de EMI. De-a lungul timpului, acesta a devenit cunoscut și a realizat remixuri oficiale pentru artiști precum The Black Eyed Peas, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears și mulți alții.

Moss Kena este un cântăreț și compozitor din Marea Britanie, care a colaborat cu Purple Disco Machine pentru hitul „Fireworks”, care a devenit o senzație peste tot în lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *