Shawn Mendes și Camila Cabello întrec recordul Spotify pentru cel mai de succes duet masculin / feminin cu „Señorita"
2019-06-25 18:44:51

„Señorita”, emoționanta colaborare dintre Shawn Mendes, carismaticul cântăreț și compozitor, nominalizat la premiile Grammy, și Camila Cabello, frumoasa artista cubaneză, stabilește recordul pentru cel mai de succes duet masculin / feminin de pe Spotify.
Succesul single-ului „Señorita” este năucitor – #1 în clasamentul global Spotify, #1 în clasamentul Romania Top 200 pe Spotify, videoclipul piesei a făcut peste 50 de milioane de vizualizări în primele 48 ore de la lansare și este #1 în trending în țara noastră. În ceea ce privește evoluția piesei în clasamentele tuturor platformelor digitale, „Señorita” domină și topurile iTunes, Apple Music Pop și Apple Music’s Top Videos.
„Señorita” este un single aparte, ce ascunde într-o structură muzicală minimalistă secretul unei producții impecabile și vorbește despre pasiunea și instabilitate dragostei la prima vedere. Piesa este scrisă de Shawn și Camila împreună cu Andrew Watt, Benny Blanco, Ali Tamposi, Charli XCX, Jack Patterson și Cashmere Cat și produsă de către Andrew Watt, Benny Blanco și Cashmere Cat.
Pentru ca lansarea piesei să fie completă, Shawn Mendes și Camila Cabello le prezintă fanilor și un material video inovator și sugestiv, regizat de către Dave Meyers.

Originar din Toronto, Shawn Mendes este un artist complex, renumit pentru sensibilitatea și delicatețea pieselor sale. Cel de-al treilea album al său, „Shawn Mendes”, lansat în luna mai a anului trecut, a reprezentat un succes global – materialul a debutat pe prima poziție în clasamentul Billboard 200, a fost #1 în peste 80 de țări și a reprezentat un fenomen în țări precum Australia, Canada, Mexic, Belgia și Olanda. Luând în considerare succesul înregistrat de cel mai recent single semnat Shawn Mendes, „If Can’t Have You”, colaborarea acestuia cu talentata Camila Cabello – creatoarea piesei „Havana” – va fi fundalul sonor al multor povești de dragoste vara aceasta.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *