SHEKU KANNEH-MASON face echipă cu Zak Abel pentru Same Boat
2022-09-10 20:36:30

SHEKU KANNEH-MASON face echipă cu Zak Abel pentru “Same Boat”. Sheku Kanneh-Mason, vedeta britanică cunoscuta pentru felul in care canta la violoncel, lansează prima sa colaborare pop în aceeași săptămână în care cântă la concertul de muzică clasică renumit și îndrăgit internațional din Marea Britanie: Last Night of the Proms.

„Same Boat” a fost scris împreună cu prietenul său Zak Abel, cântărețul și compozitorul din Londra, care a colaborat cu Kygo și Avicii.

Prietenii au scris cântecul împreună ca un răspuns muzical sincer la trecerea prin vremuri grele, o baladă blândă a speranței colective. După cum explică Sheku, au vrut să combine „sunetul brut și intim al vocii lui Zak cu sunetele organice ale violoncelului”.

Vocea plină de suflet a lui Zak este însoțită de o textură complicată de sunete de la violoncelul lui Sheku, de la melodii vertiginoase până la sunete de percuție produse de lovirea corpului instrumentului.
Săptămâna trecută, perechea a interpretat melodia la Bold Tendencies din Peckham’s Multi-Story Car Park, ca parte a unei serii de concerte clasice experimentale. The Times a lăudat performanța eclectică într-o recenzie de patru stele, spunând „Aici a fost o șansă de a vă răsfăța bucuria pură a unei melodii grozave, luând o pauză de la concertele și sonatele mai implicate”.

„Same Boat” este ultimul single de pe noul album Song al lui Sheku, care este lansat pe Decca Classics vineri (9 septembrie). Song este un autoportret muzical inspirat de sunetul asemănător unui cântec al violoncelului său și de muzica care înseamnă cel mai mult pentru el. Atinge o gamă diversă de genuri, de la clasic la folk, jazz și pop.

Sâmbătă, 10 septembrie, Sheku va cânta la Last Night of the Proms de la Royal Albert Hall din Londra, televizată pentru milioane de telespectatori din întreaga lume.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *