Shift lanseaza single-ul “Norocos”, un featuring cu What’s Up si Connect-R - primul single extras de pe albumul “Adevarul”
2015-11-24 14:35:07

Shift_Adevarul

In ultimii ani, Shift a cucerit toate topurile muzicale cu hituri precum “Sus pe toc” (feat. Marius Moga), “Dupa ani si ani” (feat. Vizi Imre), “Viata-i de vina” (feat. George Nicolescu) a compus piese pentru artisti de top (Corina, Ruby, Lariss etc), iar la incepului lui 2015, artistul a intrat in toate playlist-urile de radio si tv cu “Avioane de hartie” (feat. Andra) si a continuat cu hitul “Baga Mare” alaturi de Connect-R.

Acum, artistul din Galati lanseaza “Norocos”, un featuring cu What’s Up si Connect-R, care este de fapt si primul single prin care anunta aparitia albumului “Adevarul”.

Despre noul lui single, Shift spune: “Sunt cel mai norocos ca primul meu album este aproape gata si am alaturi de mine artisti tari care ma sustin si care vor aparea pe acest material. La fel de norocos ma consider si pentru ca oamenii rezoneaza cu muzica mea. Imi place sa lucrez cu What’s Up si Connect-R, ne stim de mult timp, suntem prieteni si sunt doi artisti adevarati”.

What’s up completeaza: “Ma simt norocos pentru ca Dumnezeu m-a ajutat sa-mi ocup timpul cu ce-mi place si sa traiesc din asta. Acesta piesa sper sa motiveze, sa bucure si sa dea putere celor care viseaza. Shift este fratele meu, lucram impreuna de multi ani, inca de pe vremea cand amandoi visam la mai departe, iar Connect-R este unul dintre cei care m-au inspirat si inca ma inspira. Aceasta colaborare este speciala pentru mine si sper sa ajunga la inimile voastre”.

De asemenea, Connect-R marturiseste: “Sunt norocos pentru ca sunt sanatos, am parintii in viata, am un copil sanatos si o sotie frumoasa. Lista poate continua. Cerul a decis asta. Nu pot decat sa multumesc. Shift mi-a fost coleg de studio, e un artist talentat, iar industria recunoaste asta”.

Videoclipul “Norocos”, regizat de Anton Sandu cu care Shift a colaborat si pentru clipul “TBC”, a fost filmat atat pe strazile din Bucuresti, cat si intr-un spatiu liber, pe camp, la miezul noptii, unde artistii au dat un mini concert.

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al lui Shift, “Norocos”, un featuring cu What’s Up si Connect-R, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *