Shyla Roe lanseaza Need That High si ne face o incursiune in viata unui adolescent
2022-07-19 20:52:35

Shyla Roe lansează „Need That High”, o piesă care vine la pachet cu un sound chill și deep în același timp. Vocea plină de emoție a artistei își propune să ne plimbe prin stări și să ne facă să ne îndrăgostim din nou și din nou de acele senzații care ne făceau, în adolescență, să simțim că trăim.

O piesă cât o experiență trăită în profunzime, „Need That High” explică, printr-o poveste pusă pe muzică, viața unui adolescent, după cum povestește chiar Shyla Roe.

„ Need That High este despre cum își trăiește un adolescent viața. Întotdeauna se întâmplă ceva, un eveniment la care să participi, o petrecere la care să fii prezent. Obișnuiam să stau până dimineața cu prietenii, fără a avea nicio grijă. Era normal, o perioada întunecată și, totuși, distractivă, tot timpul trăind la limita timpului”, a povestit artista.

Shyla Roe a început să cânte la vârsta de 13 ani, iar în scurt timp și-a compus și primele versuri. După trei ani în care a produs demouri, în colaborare cu diferiți producători, aceasta a fost semnată de DJL Management, Londra. Din momentul în care a început să cânte și până în prezent, Shyla Roe a continuat să studieze și, astfel, să-și aprofundeze educația muzicală.

Artista obișnuiește să scrie despre propriile experiențe și se raportează, prin versurile sale, la experiențele trăite de adolescenți și de tinerii adulți, dovadă o face și piesa „Young Dumb”, semnată de aceasta.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *