Shyla Roe lanseaza un EP din 5 piese dedicat adolescentilor - T3ARs
2023-01-11 23:01:44

Shyla Roe lansează „T3ARs”, un EP format din cinci piese despre adolescenți și pentru adolescenți, despre bucurii mici și evenimente care par devastatoare, despre energie și tentații, despre necunoscut și descoperiri interioare.

 

„T3ARs” este un EP format din cinci piese: piesa principală, care poartă și numele EP-ului, „T3ARs”, „Mind Wide Open”, „Back At It”, „Young Dumb” și „Need That High”.

 

O incursiune în viața Shylei Roe prin intermediul muzicii, „T3ARs” ne permite să o cunoaștem mai bine pe artistă și ne dă voie să empatizăm cu momentele descrise, cu emoțiile resimțite și cu încercările redate.

 

Shyla Roe a început să cânte la vârsta de 13 ani, iar în scurt timp și-a compus și primele versuri. După trei ani în care a produs demouri, în colaborare cu diferiți producători, aceasta a fost semnată de DJL Management, Londra. Din momentul în care a început să cânte și până în prezent, Shyla Roe a continuat să studieze și, astfel, să-și aprofundeze educația muzicală.

 

Artista obișnuiește să scrie despre propriile experiențe și se raportează, prin versurile sale, la experiențele trăite de adolescenți și de tinerii adulți.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *