Și fetele frâng inimi este numele și mesajul celui mai nou single semnat Nicoleta Nucă
2023-06-14 15:41:29

Iubire, amintire, seducție și dezamăgire! Pe toate le vei găsi în noul single pe care Nicoleta Nucă l-a pregătit pentru această vară. Cu muzica și versurile compuse de către Theea Miculescu alături de Marius Stamatin și Nicoleta Nucă, „Și fetele frâng inimi” este despre puterea de seducție pe care femeia o deține, dar și despre inima de gheață ce ia formă atunci când dragostea dispare. Clipul regizat de către Izabela Szanto transpune prin imagini povestea cuplului cândva îndrăgostit care s-a iubit cu pasiune, dar care rămâne fară sentimente, iar amintirile sunt cele care le iau locul.

„«Și fetele frâng inimi» este o piesă despre femeia care își recapătă controlul asupra inimii și minții ei și asupra vieții ei. Motorul, dar și slăbiciunea cea mai mare a unei femei este iubirea, iar atunci când aceasta se stinge, îi rămâne durerea, dar și puterea să meargă înainte și, atunci când e cazul, ambele se unesc pentru a rade la sol sursa suferinței. Într-o lume încă profund patriarhală, piesa asta este despre «reversul medaliei». «Și fetele frâng inimi» are foarte mult din energia mea, din esența mea si cred că alături de Marius Stamatic (Mark Stam) și Theea Miculescu am reușit să o scot la suprafață”, spune Nicoleta.

Nicoleta Nucă a lansat primul single imediat după participarea la X Factor România, iar „Nu sunt” a fost un real succes, cu peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Liniștea”, „Inima mea”, „Castele de nisip”, „Amintiri”, „Când pleci”, „N-am pierdut nimic”, „Tot mai rar”, „Protest” sunt doar câteva dintre piesele de succes ale Nicoletei.

Anul trecut, înainte de Ziua Internațională a Femeii, artista a lansat un single dedicat tuturor femeilor din lume: „Fata din oglindă”, o piesă emoționantă bazată pe o poveste reală, personală, inspirată din propriile experiențe. Au urmat „Spune-mi”, o piesă despre societate care de multe ori ne sufocă și ne poate aduce cu ușurință în pragul anxietății și „Ce fraieri”, un single aparte cu o poveste bogată în emoție.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *