SICKOTOY și IRAIDA lansează Maria – ritmul de dans al iubirii
2021-12-03 12:23:00

SICKOTOY și IRAIDA și-au unit forțele și au creat piesa „Maria”, o piesă dedicată îndrăgostiților ce vor să-și retrăiască marile iubiri pe ringul de dans.

Versurile au fost compuse de IRAIDA, muzica de SICKOTOY, IRAIDA, și Achi, iar de producția piesei s-a ocupat integral SICKOTOY. VIdeoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, director de imagine a fost Roberto Stan, iar producția a fost facută de Loops Production. Locația videoclipului este Hiro Bay pe Soseaua Nordului în București.

“Mereu sunt în cătura de autori pasionați de muzică cu care să împart studiol. IRAIDA și Achi au venit la o sesiune și am terminat piesa pe loc. Mereu se întâmplă așa când dragostea față de muzică este la un nivel înalt. <<Maria>> este o piesă a îndrăgostiților pe care le-o fac cadou cu cea mai mare plăcere” a declarat SICKOTOY despre “Maria”.

“<<Maria>> este o piesă scrisă din perspectiva ambilor îndrăgostiți, ce descrie puterea intensă a atracției și neliniștea apăsătoare atunci când aceștia sunt departe unul de celălalt. Un dans al iubirii în slow motion, perfect de imperfect. Maria imbracă dragostea în sentimente pe care nu le poti uita, este cel mai frumos viciu de care nu poți și nu vrei să te lași. De multă vreme îmi doream să lucrez cu Sickotoy, iar din prima noastră sesiune a ieșit această piesă. Împreuna cu Achi și Sickotoy, s-a creat un vibe blană, am descoperit o chimie muzicală aparte și așa a luat viață <<Maria>>” ne-a spus IRAIDA despre acestă colaborare.

SICKOTOY este unul din cei mai prolifici producători muzicali pe care i-a dat România. Omul din spatele proiectului SICKOTOY este Alex Cotoi care a obținut și un Grammy pentru “The Best Latin, Rock & Urban Alternative Album” împreună cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru piesa “Baddest Girl in Town”. Debutul lui SICKOTOY a fost împreună cu Minelli cu piesa “Addicted” care a obținut locul întâi în Top Shazam România. Piesa a fost îndrăgită și de radiourile locale, rămânând pentru 12 săptămâni în Top 5 Media Forest România. Următoarele lansări au fost auzite în toata lumea. Aici vorbim de piese precum “You Don’t Love Me” cu Roxen, “Dum Dum” cu Ilkay Sencan, “VKTM” cu INNA și TAG, sau “Touche” împreună cu Misha Miller. Ultima lansare “Papa” alături de INNA (regina dance-ului din România) și Elvana (pop-star în Albania) a ajuns în topurile internaționale.

IRAIDA este pe un drum sigur spre podium ca scriitoare, compozitoare și cântăreață. La momentul actual are un portofoliu frumos de artiști pentru care a compus precum INNA, SICKOTOY, Alexandra Stan, NOSFE, Karmen, Lariss, Ruby, Iuliana Beregoi, Andia și mulți alții. Înfășurată de o personalitate puternică mereu obține ce își propune. Ultima ei lansare constă într-o colaborare cu Manuel Riva pentru piesa “Modern Love”. În spate mai există lansări solo cu videoclip precum “Labirint”, “Lava”, “Higher”, “Designed” și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *