SICKOTOY și Nicole Cherry reîmprospătează atmosfera cu “Como El Agua”
2024-07-06 00:36:03

SICKOTOY colaborează pentru prima dată cu Nicole Cherry pentru o piesă revigorantă care îți va cuceri playlist-ul. Piesa scoate în evidență abilitățile de producție excepționale ale lui SICKOTOY și vocea captivantă a lui Nicole, care va cuceri inimile ascultătorilor.

Această colaborare aduce un amestec unic de beat-uri electronice caracteristice lui SICKOTOY și vocea versatilă a lui Nicole, creând o piesă energică și melodioasă. În plus, piesa a fost scrisă de Minelli și Andrei Ursu (WRS). “Como El Agua” promite să fie un hit, combinând ritmuri molipsitoare cu o melodie captivantă, perfectă pentru ringurile de dans.

SICKOTOY este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa Centrală și de Est din ultimii ani și deținătorul unui Premiu Grammy Latin pentru Best Latin, Rock and Urban Alternative Album, pe care l-a obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru “Baddest Girl in Town”. SICKOTOY a avut de asemenea colaborări de succes, cu milioane de stream-uri, cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli, Antonia și Elvana Gjata și piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui SICKOTOY include producții cu artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash și alții. În plus, el a experimentat poziția de membru al juriului în competiția “One True Singer” produsă de Global Records și HBO MAX.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de top, cu show-uri memorabile.

“Memories”, ,,Florile tale”, ,,Din cauza ta”, ,,Dansează amândoi” sunt doar câteva dintre piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R, Tata Vlad și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul “Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Puya pentru ,,Paharul sus” a devenit cea mai difuzată piesă de pe radio a primăverii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *