SIDARTA lanseaza Erimo: un mix intre rapul european si cultura balcanica
2023-01-17 18:12:09

SIDARTA, pasionalul artist grec, lansează „Erimo”. Sensibilitatea, senzualitatea sunt puse în valoare de ritmurile muzicii grecești plină de emoție. Piesa îmbină mai multe stiluri muzicale reușind, în același timp, să surprindă o parte din cultura balcanică.

 

„Erimo” este un mix între rap, trap și dance, dar care păstrează esența lui SIDARTA, un artist care poate schimba retorica muzicală predominată a anului.

 

Așa cum ne demonstrează și piesa „Erimo”, SIDARTA reușește să găsească un echilibru între mai multe genuri muzicale, precum rap, trap, drill și chiar dance, încorporând în lansările sale elemente ale muzicii rap europene și ale culturii urbane balcanice.

 

SIDARTA a început să facă muzică în 2016, la vârsta de 15 ani, iar de atunci a fost într-o continuă ascensiune. Artistul a reușit să adune, în mai puțin de un an, peste 80 de milioane de streamuri pe platformele digitale, devenind un fenomen al culturii urbane/pop grecești. Printre hiturile semnate de SIDARTA se numără „MEDITERRANEA”, „PSEMA” și „ADRENALINA”.

 

Lansată acum doua luni „Erimo” ajunge acum și la publicul din România prin Roton Music. De la lansare, piesa a strâns peste 5,5 milioane de vizualizări pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *