Sigma colaborează cu Queen Millz pentru Little Things
2022-08-19 19:09:22

Sigma colaborează cu Queen Millz pentru “Little Things”. Sigma (alias Cam Edwards și Joe Lenzie) sunt una dintre singurele trupe de dance din Marea Britanie care au ajuns să fie mari în lumea pop – obținând statutul de certificare Gold la albumul lor de debut “Life” și care a acumulat peste 2,7 miliarde de stream-uri în întreaga lume – fără a-și pierde relevanța în scena Drum and Bass, unde duo-ul din Londra a petrecut un deceniu, înainte de faimă.

Succesul lor se extinde și la colaborările lor, determinându-i să lucreze cu artiști precum Paloma Faith, The Chainsmokers, Rita Ora, Quavo, Jack Savoretti și John Newman, explorând întreaga gamă de sunete de club și pop. CV-ul lor impresionant include șapte single-uri certificate în Marea Britanie [2 x platină, 2 x aur și 3 x argint], două nominalizări la premiile Brit-Award, devenind primul grup de Drum and Bass care a deținut vreodată Royal Albert Hall. Au avut, de asemenea, spectacole sold-out la O2 Academy Brixton și au cântat festivaluri pe cele mai mari scene din Marea Britanie și din întreaga lume.

Revenit după pandemia de COVID, duo-ul dance și-a lansat cel de-al doilea album de studio foarte așteptat, „Hope”, în iunie 2022. Cu single-uri de succes precum „Find Me ft. Birdy”, „Anywhere”, „2 Hearts” Cu Sam Feldt și „Hope”, albumul a acumulat deja peste jumătate de miliard de stream-uri în întreaga lume.

Originară din Leicestershire, muzica lui Queen Millz este o expresie a numeroaselor emoții pe care le-a trăit în viață, crescând într-o casă plină de reggae, R&B, hip-hop și house. Ea a primit dragoste de la DJ Target, Tiffany Calver, Sian Anderson și Jack Saunders la BBC Radio 1 și 1Xtra, DJ Semtex la Capital Xtra și Henrie, Ellie Prohan, Kaylee Golding și Esi la KISS FM. Aceasta a fost susținută Tastemaker precum NOTION, CLASH, Wonderland, COLORS și mulți alții.

Cu spectacolele live recente la BBC Radio 1’s Big Weekend, BBC 1Xtra la The Great Escape, TakeOff Malia, NASS Festival (Bristol) și viitoarele spectacole la Spektrum (Hamburg, Germania), este evident că Queen Millz este o vedetă internațională în devenire.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *