Sigrid a lansat EP-ul "The Hype"
2023-10-29 17:29:02

Sigrid a lansat EP-ul “The Hype”.
„Sunt atât de încântată de lansarea acestui EP! Mi-a plăcut întotdeauna formatul: scurt și rapid, dar suficiente melodii pentru a spune întreaga poveste sau pentru a descoperi diferite colțuri ale sunetului meu. Pe acest EP este veți descoperi pop, pop inspirat de country, pop folk și festival pop (dacă acesta este un gen)! Este distractiv, sfâșietor și obraznic. Îmi place!”, a declarat Sigrid.

În prezent într-un turneu norvegian, revenind în cluburi pentru prima dată în șase ani, Sigrid cântă în țara ei natală, reluând legătura cu fanii. The Hype EP este o perspectivă scurtă și rapidă asupra noii ruine creative și a unui an de experimentare.
La noua melodie „Wanted It To Be You”, Sigrid spune: „Întotdeauna am fost inspirată de scrierea de melodii din Nashville – prima melodie pe care am scris-o la 16 ani este o melodie country pop – așa că era doar o chestiune de timp. Seth Mosley și cu mine am scris Wanted It To Be You într-o zi, la Nashville, iar Ian Fitchuk a produs-o mai târziu. Îmi doream ceva în stil Shania Twain, care să iasă exact așa cum mă simțeam la acea vreme” și „Borderline”: „Borderline a fost scrisă în Bergen cu Askjell Solstrand – este o melodie atât de răutăcioasă. Este vorba despre toate lucrurile pe care nu ar trebui să le faci, dar asta nu le face și mai interesante?”

Tracklisting

1. The Hype
2. Borderline
3. Ghost
4. Wanted It To Be You

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *