Simona Nae a lansat "Soarele și luna", o piesă atipică și fresh
2022-10-20 17:01:40

Săptămâna aceasta avem parte de o nouă surpriză muzicală de la Simona Nae care împreună cu Balkanika records lansează “Soarele și luna”, o piesă la care a lucrat cu o echipă de profesioniști cu care solista a mai colaborat.

Continuă surprizele muzicale din partea Simonei Nae, care după ce a lansat videoclipurile pieselor „Bate Vântul” și „Ca Va”, acum a scos o nouă melodie cu totul specială. Pentru că de această dată veți vedea o cu totul altă solistă cu o altă imagine însă la fel de talentată. Iar noul cântec “Soarele și luna” este cu adevărat special.

“Este o piesă pe care am scris-o având o inspirație de moment, ad hoc, stăteam acasă și m-am gândit să cânt puțin și mi-a venit refrenul piesei. Eram într-o stare destul de frumoasă, pozitivă și m-am gândit să fac o piesă de dragoste, un pic mai atipică pentru mine care să fie cumva și de muzică de petrecere. Și uite așa a ieșit “Soarele și luna”, am mers repede la studioul de înregistrări și împreună cu Ralflo am zis să facem piesa asta că îmi place și vreau să aducă un vibe pozitiv oamenilor în sufletelor lor. Ni s-a alăturat Aura Gheorghe și Ovidiu Junghiatu, cu care am colaborat. Iar videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan (MVPEntertainment) și filmările au avut loc într-o locație pe care practic am construit-o, impreună cu echipa mea, s-a făcut decorul special pentru acest videoclip. Claudiu s-a gândit cum ar fi frumos și cum ar da bine să mă încadreze pe mine, am încercat să adopt un look nou pentru videoclip, ceva ce nu am mai încercat până acum, cu ceva influențe flamenco, aș putea să spun. Ne-am dorit ceva intim, frumos, să te ducă cu gândul la bună dispoziție, la o fată care cântă, se simte bine acasă și îți da o stare frumoasă. Coafura mea din videoclip va atrage cu siguranță privirile și pot spune că a durat destul de mult să fie făcută. Pentru că am stat câteva ore la machiaj și la păr, pentru că a fost destul de tipicar. Fetele de la coafură erau destul de entuziasmate de păr și machiaj dar în același timp le-a fost și extrem de greu. Mi-am dorit să fie un look ieșit din comun, să i se întipărească privitorului imaginea în minte, să fie una atipică. Am îndrăznit să fie altceva, să fiu în zona de fashion, deși mi-a fost greu la început, am îndrăznit. Stilistul meu a fost Ionuț Dimache, el m-a îndrumat să adopt altceva și am zis, “de ce nu”. Pot să mai spun că a fost foarte frig în locația in care am filmat”, a povestit Simona.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *