Simona Nae și Luis Gabriel, colaborare specială pentru videoclipul piesei Floare de NU MĂ UITA
2023-05-19 10:51:07

Cea mai nouă colaborare muzicală vine de la un cuplu de artiști la care nu s-a gândit nimeni că ar putea scoate o piesă frumoasă împreună. Este vorba de Simona Nae și Luis Gabriel care au parte de o întâlnire muzicală specială pentru piesă “Floare de NU MĂ UITA”! Videoclipul este pe măsură iar duetul o să va meargă la suflet!

 

Simona Nae și Luis Gabriel, în colaborare cu Balkanika Records au înregistrat piesă “Floare de NU MĂ UITA”. Cum în ultima vreme Luis Gabriel a colaborat doar cu Haziran, partenera sa de viața, și Park Place, surpriza vine de la noua piesă, compusă în totalitate de Midas MNL, pe acordurile de acordeon ale lui Daniel Didi.

 

“Pentru mine a fost ceva nou, o abordare nouă. Am îndrăznit să abordez și genul acesta de muzică pentru că se poartă. Colaborarea cu Luis Gabriel a venit ca o surpriză pentru că am ascultat piesa, mi-a plăcut foarte mult, și mie, și managerului meu, și am spus că ar fi drăguț să facem o colaborare cu cineva din partea asta de muzică de petrecere. L-am ales pe Luis pentru că mi s-a părut că și vocile noastre se potrivesc, cumva, pentru piesa asta. Și a ieșit foarte bine! Suntem foarte mulțumiți de rezultat. Sună foarte bine, e diafană, cu un iz romantic. Te duce cu gândul la iubirile acelea nemuritoare, la filmele de dragoste, romantice și la iubirea aceea infinită”, a mărturisit Simona Nae. Care a povestit și despre noul videoclip regizat de Silviu Mîndroc.

 

“S-a muncit destul de mult la videoclip. A fost ceva nou și pentru mine ca și temă, să spun așa, pentru că, deși mă așteptam să fie regia altfel și să aibă, cumva, legătură cu piesa, cu textul, s-a vrut altceva. O abordare mai nouă, mai modernă. Cu oglinzile în care ne vedem amândoi. Este vorba despre doi îndrăgostiți care se gândesc unul la celălalt și se privesc în oglindă. Și își aduc aminte unul de celălalt. A fost o altfel de abordare. Este un videoclip modern, de imagine. Am un machiaj special, dar natural, cu glitter. Am vrut ceva diafan și simplu, dar, deși pare că e un machiaj simplu, este un machiaj la care s-a lucrat foarte mult. De multe ori, lucrurile simple sunt cele mai minuțioase. Am vrut să aibă și un touch retro. Sunt și globurile acelea disco. Te duce în acea zonă disco. Codița mea într-o parte. Am vrut să fie altceva. Nu am vrut să aibă, neapărat, legătură cu ceea ce spune textul, ci să te lase pe tine să îți imaginezi cam ce ar putea să spună videoclipul. Să te lase pe tine să gândești. Filmările au durat o zi întreagă, de dimineață până seara. S-a filmat destul de mult. A fost destul de minuțios” a mai povestit Simona Nae, extrem de încântată de ce a ieșit pentru “Floare de NU MĂ UITA”.

Păreri?

https://youtu.be/qrb5w93oA44

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *