Single nou: „Du & Ich" de Simone Alena și Monotronic
2022-02-26 20:46:03

„Du & Ich”, primul single comun al cântăreței Simone Alena și al producătorului muzical Monotronic, spune o baladă blândă despre găsirea accidentală a iubirii și luarea la revedere unul de la celălalt, dar știind că îl vei regăsi pe celălalt. Aici muzica pop germană se întâlnește cu deep house, care formează o simbioză armonioasă în interacțiunea melodică.

Monotronic a fost lansat in 2016. De fapt, Monotronic ar trebui să apară o singură dată pentru „Spessart-Camp-Song”, dar acea dată a fost urmată de peste patruzeci de remixuri pentru Label Echozone. În iulie 2019 a fost lansat albumul de debut „Katari”, cu accent pe îndrăgitele pisici de casă. Din punct de vedere muzical, Monotronic se mișcă între Trance, Techno, Dance și House cu versuri germane. Pe albumul „Lost & Found”, vocea a fost omisă în mod deliberat pentru a pune mai mult sentiment în melodii. În spatele Monotronic se află Lukas din provincia sudică Hesse, lângă Frankfurt pe Main. A învățat să cânte la tastatură de la o vârstă fragedă, dar apoi și-a încheiat lecțiile la vârsta de 15 ani și a început să-și construiască propriile beat-uri pe computer. Au fost mereu întreruperi și noi începuturi. André Miro din 2014 poate fi văzut ca primul proiect real, în 2019 a fost întrerupt pentru a se concentra pe deplin pe Monotronic.

Simone Alena și-a descoperit devreme dragostea pentru muzică. Prima mare dragoste este ai păstrat până astăzi. Cântul la pian și cântatul au fost hobby-urile ei preferate de la școala elementară, apoi au venit S-au adăugat orga bisericii și direcția corului. Visul ei a fost întotdeauna să facă din muzică o carieră și așa e pe unele A devenit profesor de muzică într-un mod obișnuit. De-a lungul anilor șia descoperit fabula specială pentru muzica pop și rock modernă și a acumulat experiență ca cântăreț și clavipier în diverse trupe. Acest lucru i-a dat ideea de a-și scrie propriile cântece în care să-și poată exprima gândurile și poate exprima sentimente. Tot ceea ce o privește, ea prelucrează în ea versuri germane. „Melodiile sunt pur și simplu captivante”, „Muzica ta are un efect hipnotic asupra mea”, „The Textele sunt pur și simplu minunate” – așa că câteva păreri de la fani. De câțiva ani a îmbogățit tot felul de evenimente cu melodiile sale. Depinde de Ea se însoțește pe tastatură/pian în funcție de dorințele și circumstanțele ei sau cântă cu o trupă, făcând-o cunoscută în orașul natal Haigerloch (Cartierul Zollernalb din Baden-Württemberg) și-a făcut deja un nume. Ea a produs deja trei CD-uri și lucrează în prezent cu diverși artiști Cântece pop cu influențe electronice à la Glasperlenspiel. Ea a câștigat cu piesa „You said”, pe care a produs-o împreună cu KRECH premiul II la Premiul German Rock și Pop în decembrie 2021. Cea mai recentă melodie a ei „Du & Ich”, pe care a scris-o împreună cu Monotronic și a produs, radiază un farmec minunat de lumină și te pune imediat într-o dispoziție buna.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *