SIROPMOV lansează piesa În sângele tău, primul single de pe EP-ul cu același nume
2023-07-07 20:21:24

Carismatic și misterios, siropmov își anunță următorul EP prin videoclipul piesei “În sângele tău”. Într-un vibe general de indie-alternative, melodia povestește o dragoste punk dintre doi iubiți.

“În sângele tău” a fost compusă de siropmov alături de Adrian Giurgescu și RISK, iar videoclipul a fost realizat de Erik Robert.

“Titlul <<În sângele tău>> trebuie perceput într-un sens romantic, nu macabru. Eram într-un restaurant și mă uitam către o tipă care semăna cu prima mea iubire și îmi zâmbea în continuu. Iar atunci, am avut câteva flashback-uri din care mi-a venit acest gând <<cum am putut să mă acopăr în sângele tău, adică în patimile ei>>” – siropmov

În acest moment, siropmov pregătește un nou EP numit “În sângele tău” precum primul single. Materialul va conține 5 piese lucrate alături de Adrian Giurgescu, ia ghosty punk va fi invitat special pe una dintre piese. Noul material este în colaborare cu Def Jam Recordings România.

“Am știut că un gând ca acesta nu poate fi irosit pe o singură piesă, și atunci am început să conturez viziunea unui EP. Am lucrat cu Adrian Giurgescu fiecare piesă de la zero, și ne-am oprit când am știut că le avem pe cele cinci. Fiecare piesă are ambianța ei și recomand ascultătorilor să fie atenți la contrastul folosit pe toată durata albumului. Colaborarea alături de ghosty punk este cel mai frumos mod prin care puteam încheia un EP de indie/alternative pentru noi, ăștia mai retrași.” – siropmov

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *