Skizzo Skillz lanseaza Legații, piesa de pe coloana sonora a filmului cu acelasi nume - VIDEO 
2022-05-13 17:15:00

Skizzo Skillz lansează vineri, 13 mai, „ Legații”, piesă care se regăsește pe coloana sonoră a filmului cu același nume. În videoclipul melodiei regăsim cadre din comedia românească, lansată exclusiv pe Netflix.

„ Legații” relatează povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară.

Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

Skizzo Skillz se numără printre cei mai apreciați artiști de hip-hop și rap din România. În anul 2012 a făcut furori cu hitul „ BINIDITAT”, piesă ce are peste 19 milioane de vizualizări în YouTube, iar de atunci continuă să-și surprindă fanii cu fiecare lansare. În prezent, artistul lucrează la albumul intitulat „ Full time daddy part time rapper”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *