Sllash lanseaza “Heart Beat”
2018-05-03 18:46:01

Sllash lanseaza “Heart Beat”, o piesa fresh ce este insotita de un videoclip cool. Artistul s-a implicat in acest proiect, atat pentru conceptul clipului, cat si al piesei. Videoclipul este regizat de catre artist sub emblema Diffuse, iar piesa este compusa de catre artist.

“ «Heart Beat» este o piesa «summerish» cu influente balcanice, care cred eu ca este potrivita atat pentru radio, cat si pentru club. Piesa vine la pachet cu un videoclip ce-mi apartine, filmat in Barcelona. Am planuri mari. Sunt in studio cinci zile pe saptamana. Lucrez cu drag si spor si am foarte multe piese dornice sa fie lansate”, declara Sllash.

Nascut in 1987, Bogdan Pauna aka. Sllash este DJ, producator si compozitor. A lansat piese precum “Thinking About You”, “Hey Girl!”, “You”, “Now or Never” si “Losing Myself”. In plus, artistul a remixat mai multe piese, printre care single-ul celebrului artist de origine americana, Mario, “Let Me Love You”, care a adunat peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului, producatorul muzical a lucrat cu artisti precum Fly Project, Nicole Cherry si Andra. Si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 16 ani, cand a primit cadou de la varul sau un CD, ce continea un program de muzica, iar de atunci timpul sau este dedicat productiei muzicala.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Heart Beat”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *