Slowthai a lansat albumul UGLY
2023-03-03 20:41:30

Slowthai a lansat albumul “UGLY”. După debutul său nominalizat și mult lăudat la Mercury Music Prize, Nothing Great About Britain, și după albumul său al doilea în topul clasamentelor TYRON, noul proeict pare să schimbe din nou narațiunea unuia dintre cele emoționante talente muzicale din Marea Britanie.

Produs de Dan Carey în studioul său din sudul Londrei, alături de colaboratorul frecvent Kwes Darko și lucrări de producție ulterioare de la Zach Nahome și Sega Bodega, UGLY (u gotta love yourself) aduce în prim-plan dragostea lui slowthai pentru rock, indie și punk și prezintă o combinație de muzicieni printre care Ethan P. Flynn, Shygirl, Taylor Skye de la Jockstrap, chitaristul Beabadoobee Jacob Bugden, bateristul Liam Toon și, pe piesa de titlu întunecată și tulbure, prietenii săi Fontaines D.C.

Precedate de single-urile „Selfish” și „Feel Good”, ambele lansate cu videoclipuri contrastante, care afișează încă o dată versatilitatea slowthai, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere creativ. slowthai a filmat, de asemenea, vizualizări/videoclipuri pentru fiecare melodie de pe album.

Pentru a sărbători lansarea albumului, acesta a susținut o serie de 6 întâlniri în pub-uri locale și localuri mici din toată țara, care se află foarte aproape de susținătorii săi, slowthai a anunțat magazinul pop-up UGLY de la Truman Brewery la Londra în acest weekend. În parteneriat cu Rough Trade, slowthai va fi la magazin toată ziua de 4 martie, semnând copii ale lui UGLY și întâlnind fani.
Actualul single „Feel Good” este pe bună dreptate pe lista de redare atât pe BBC Radio 1, cât și pe BBC 6 Music, iar miercuri, slowthai a susținut un spectacol la The George Tavern din Londra, cu o capacitate de 150 de persoane. Astăzi, biletele pentru etapa sa din Marea Britanie a UGLY WORLD TOUR au fost puse în vânzare. Sprijinit de Nia Archives și Sainté, secțiunea Regatul Unit/UE începe la Glasgow înainte de a trece prin Manchester, Londra, Birmingham, Paris, Berlin, Amsterdam, Bruxelles.

A se desprinde și a-și expune anxietățile din ultimii doi ani este cheia acestei etape a lui slowthai. Coperta albumului UGLY este personală, cu camera zoom strâns pe partea stângă a feței sale. Titlul albumului – un acronim pentru U Gotta Love Yourself – este proaspăt tatuat sub ochiul lui. Din punct de vedere muzical, acest nou album poate arăta o latură a lui pe care oamenii nu au auzit-o până acum, dar el o vede ca cea mai completă imagine de până acum. „Primul album a fost sunetul de unde sunt și tot ce credeam că știu”, spune el. „Al doilea album este ceea ce era relevant pentru mine în acel moment, prezentul. Și acest album sunt complet eu – despre cum mă simt și ce vreau să fiu.”

„Nu contează ce sau cine cred oamenii că ești, trebuie doar să rămâi adevărat și să te respecți. Mi-am tatuat UGLY pe față pentru că este o reamintire să mă iubesc, mai degrabă decât să mă las jos în mod constant sau să simt că impresia pe care oamenii o au despre mine ar trebui să determine cine sunt ca persoană.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *