Sofi Tukker colaborează cu MARI MERENDA & SOPHIA ARDESSORE pentru "Veneno"
2023-11-13 22:43:18

Sofi Tukker colaborează cu MARI MERENDA & SOPHIA ARDESSORE pentru “Veneno”. Știind că trupa se va conecta imediat cu melodia, fanii i-au trimis lui SOFI TUKKER un videoclip de pe TikTok cu Mari Merenda și Sophia Ardessore cântând piesa acapella. După ce a elaborat versurile, SOFI TUKKER a creat rapid o linie simplă de chitară și un beat, documentând și postând procesul pe rețelele sociale. Clipul a devenit în curând viral, cu mii de împărtășiri și comentarii la postări, cu o cerere incontestabilă online ca trupa să înregistreze și să lanseze oficial „Veneno” ca single.

„Veneno” extinde universul sonor al lui SOFI TUKKER, îmbinând elemente organice și electronice, cu atenția asupra chitarei și a stilurilor vocale seducătoare ale Sophiei. Cântecul este despre reunirea oamenilor și împărtășirea dragostei lor pentru bogata cultură muzicală a Braziliei.

SOFI TUKKER comentează despre crearea „Veneno”: „Am ajuns să învățăm mult mai multe despre piesa originală. Se numește „Rodopiado”, iar genul este Carimbó, care vine din nordul Braziliei în Pará. Ne-am conectat cu scriitorul original, Ronaldo Silva, care ne-a învățat atât de multe despre Carimbó.”

Ei continuă: „Când am mers să terminăm cântecul, am decis să scriem un vers în engleză și să menționăm Pará și Carimbó. De asemenea, ne-am dorit foarte mult să păstrăm sample-ul original în ea, așa că am vorbit cu Mari și Sophia, care au fost foarte încântați să apară pe melodie cu noi. Întregul lucru a părut extrem de organic, aproape inevitabil. Toți cei implicați sunt atât de încântați de modul în care s-a transformat de la câteva videoclipuri într-o melodie completă. A fost un proces atât de plin de satisfacții și abia așteptăm ca toată lumea să audă versiunea completă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *