SOFI TUKKER si Sunnery James & Ryan Marciano lanseaza noua colaborare TROMPA
2023-05-19 21:55:40
Fenomenul global SOFI TUKKER a colaborat cu producătorii olandezi de renume mondial Sunnery James & Ryan Marciano pentru noul lor single plin de energie, TROMPA. Piesa a fost prezentată în premieră live la Coachella de către SOFI TUKKER și a fost deja difuzată în seturile live ale lui Sunnery James & Ryan Marciano, melodia fiind auzită inclusiv pe scena principală a festivalului Tomorrowland.
Despre melodie
Despre TROMPA, Sofi Tukker a declarat: “Îmi amintesc că am auzit piesa la samba la care obișnuiam să merg în Rio cu prietenii mei. Era una din acele piese pe care toată lumea le cunoștea și le cânta împreună în timpul jam-urilor noastre muzicale, toată lumea dansa samba sau cânta la un instrument. Când o aud acum, după ani de zile, mă întorc imediat în acea perioadă și în acel loc. De când am făcut piesa, a devenit un element de bază în seturile noastre DJ. Așa cum ne așteptam, piesa te ridică în picioare și te face să dansezi non-stop! Am cântat împreună cu Sunnery și Ryan la Tomorrowland în Belgia, am cântat și la Coachella și a fost una din experiențele de neuitat. Având în vedere că inspirația originală este atât de importantă pentru Sophie, suntem foarte încântați să lansăm piesa”

Sunnery James & Ryan Marciano adaugă: “A fost o călătorie de neuitat până în acest moment în care în sfârșit lansăm TROMPA alături de prietenii noștri, SOFI TUKKER. Am început să lucrăm la piesă acum un an, din iubirea și aprecierea față de muzica a fiecăruia dintre noi. Când Sophie a venit cu versurile în portugheza, totul s-a desfășurat perfect, fără niciun impediment. Piesa are o atmosferă și o energie minunată care reflectă cu adevărat ceea ce suntem toți patru. Am cântat piesa în spectacolele noastre live și a fost un moment culminant. Fanii noștri ne întrebau de mult timp când va fi lansată, așa că acum în sfârșit este timpul pentru marea lansare. Suntem foarte mândri de această piesă.”

SOFI TUCKKER
Cei mai buni prieteni Sophie Hawley-Weld și Tucker Halpern au o reputație globală ca fiind cel mai vibrant, pozitiv și implicat grup de muzică dance. În 2015 au lansat primul lor single Drinkee, care a fost nominalizat la premiile GRAMMY, urmat de a doua nominalizare pentru albumul lor de debut, Treehouse. De atunci, au obținut discuri de platină și aur, mai multe piese s-au clasat pe locul 1, peste un miliard de stream-uri și au fost prezenți în campanii publicitare pentru Apple (Best Friend), Peloton (Purple Hat) și Smartwater (Wet Tennis).

Noul lor spectacol live a debutat la Coachella și urmează să fie auzit pe unele din cele mai mari scene din lume: Governors Ball, Bonnaroo, Electric Forest, Lollapalooza, Osheaga și multe altele.

SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
Sunnery James & Ryan Marciano sunt figuri emblematice ale scenei muzicii dance. Cu aproape două decenii de experiență în industrie, ei se bucură de succes global ca producători cu piese precum Savages, cu peste 20 de milioane de stream-uri, Life After You și Summer Thing, împreună cu Dragonette, Cat Dealers și Bruno Martini. Fiind frecvent headlineri celor mai mari festivaluri din lume, cum ar fi Tomorrowland, Ultra Europe și Balaton Sound, producătorii din Amsterdam își mențin poziția printre cei mai apreciați artiști de muzică house.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *