Sofia Carson a lansat single-ul LOUD
2022-01-14 23:57:00

Sofia Carson a lansat single-ul “LOUD”. Piesa urmareste calatoria unei voci candva reduse la tacere, care se elibereaza. Carson a lucrat cu compozitorii Alida Garpestad Peck si Paris Carney. Piesa “LOUD” trimite ascultatorul intr-o lume pop si R&B, in timp ce vocea puternica a artistei captiveaza prin profunzime.

“Din adancul inimii mele, acest cantec este dedicat pentru voi. Femeile din lume si toate vocile puternice ale schimbarii. Pentru ca am fost cu totii: Facuti sa fim puternici.”, a spus Sofia Carson despre noul single.

Prin metafora unui fluture care iese din coconul ei, videoclipul, regizat de Uri, spune povestea unei voci reduse la tacere, raspandindu-si aripile, luand zborul si ajungand sa fie liber. Mai puternic ca niciodata.

Sofia Carson este o forta a naturii, aceasta reusind sa se impuna in muzica, film, televiziune si filantropie. Artista a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, peste 2 miliarde vizualizari la videoclipurile sale, debutand pe primul loc in Billboard Hot 200. Sofia are 2 albume certificate cu discul de aur si 4 single-uri certificate cu discul de aur. Totodata, aceasta a jucat in Feel The Beat, Michael Bay’s Songbird, Pretty Little Liars: The Perfectionists si Descendant’s. In viitor, artista va juca in Purple Hearts de la Netflix, realizand si coloana sonora. In calitate de filantrop, ea se remarca ca cel mai nou ambasador al UNICEF din SUA, primul ambasador global al Fundatiei Latin GRAMMY®️ Cultural si membru al primului Consiliu ambasadorilor pentru Fundația Music Forward. Sofia este Global Brand Ambassador REVLON si a lansat propria colectie de machiaj.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *